Dinos legeland

I weekenden havde vi aftalt med Vigga og hendes kusine Vilja, at vi skulle have en rigtig hyggeweekend og afslutte den med en tur i Dinos legeland. Viggas moster er ret god til at hente Vigga tidligt i børnehaven og hygge sammen med pigerne – så jeg følte også vi “skyldte” lidt. Det betyder dog ikke vi gjorde det af tvang, for vi havde bestemt også lyst til at være sammen med begge piger. Nogle gange går dagene bare hurtigt i en travl hverdag.

Vilja kom lørdag eftermiddag efter, at Vigga havde været til svømning. Vi spiste aftensmad sammen, pigerne spiste lørdagsslik og de blev puttet sammen i vores seng. Søndag stod vi op spiste morgenmad og så var det afsted med to meget utålmodige piger, i retning af Dinos legeland i Ishøj.
Første indtryk af stedet er klart “plastik fantastik”. Der var dog rent, pænt og man kunne sagtens se at det var et forholdsvist nyt sted. Selvom førstehåndsindtrykket af diverse legelande godt kan være lidt til den skeptiske side, så synes jeg faktisk at det er en meget god aktivitet at foretage sig med børnene. De får da i hvert fald rørt sig en masse og bliver udfordret motorisk. Efter 4 timer forlod vi legelandet med to glade og trætte piger. Behøver jeg fortælle, at jeg har lovet Vigga må holde fødselsdag derude til december?!

14329155_10155327771119012_1349042181_o

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.