LEGO Duplo ønsker

Jeg har nævnt det mange gange før men det kan ikke siges nok – vi er rigtig glade for LEGO Duplo herhjemme. Dette gælder både Vigga og os mødre. Vi har allerede en del og vi leger med det stort set hver dag. Vigga leger endnu mest med dyr, dukker og køretøjer men er blevet mere, ferm til, og interesseret i at bygge med klodserne. 
Som nævnt har vi allerede en del Duplo. Bilka afholder nemlig et slags Lego udsalg, hvert år, hvor der er 40% på alt Lego, hvilket vi har nydt rigtig godt af. Vi har både til Vigga men også til børn i vores omgangskreds. Sidste år købte vi en masse som hun løbende har fået – både til fødselsdag, jul og ved lejlighed. Vi har endnu et “dukkehus” liggende inde i skabet som hun stadig har til gode. Derudover har jeg i forbindelse med Lego kampagnen hos Buzzador også lige vundet et Duplo cirkus, for bedste blogindlæg. Det er indtil videre også kommet ind i skabet – tror måske vi gemmer det til hendes fødselsdag, hvis vi kan 😉
Men nu er det jo snart august igen og vi må nok endnu en tur i Bilka. Som i kan se har jeg stadig en del stående på Viggas ønskeseddel 😉
1. Lego Duplo storbyhospital // 2. Cirkusshow // 3. Byggesæt til de mindste // 4. Markedsplads //5. Lægeklinik // 6. Et nyt dukkehus // 7. Politistation // 8. Cirkustranport // 9. Zoobus

Er der forresten nogen herinde, som har erfaring eller kender til Duplos togbaner?

Share:

2 Comments

  1. juli 19, 2013 / 4:05 pm

    Duplos togbanen er geniale 🙂 de er nemme og samle og selv de mindste finder hurtigt ud af det 🙂 de havde Duplo togbanen i den vuggestue jeg var ansat i og alle børnene kunne finde ud af at samle og lege med det 🙂
    Forresten, hvis det er, så har jeg en kasse duplo stående derhjemme, meget lig med billede nr. 3. Så hvis I føler I mangler noget Duplo, må I meget gerne få den 🙂

  2. juli 21, 2013 / 7:09 pm

    Herhjemme elsker vi også Lego! Jeg hiver tit Olivers Duplo frem og bygger tårne – som han så ødelægger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.