Vigga 3 år

I onsdags blev Vigga 3 år. Det er ufatteligt, så hurtigt tiden går når man får børn. Som barn forstod jeg aldrig de voksne brokkede sig over, at tiden gik alt for hurtigt og at de tilmed hadede deres fødselsdag. Nu er jeg begyndt at forstå. Inden man ser sig om er der gået et år.  Det er sgu egentlig lidt uhyggeligt. Men tilbage til fødselsdag…

Vi har fejret Vigga MANGE gange denne uge. Lidt for mange måske. Som jeg skrev holdt Vigga en lille børnefødselsdag. Onsdag, på hendes rigtige fødselsdag, fejrede vi den sammen, bare os tre, med en tur i Tivoli. Det var virkelig hyggeligt. Vigga elsker Tivoli og særligt veteranbilerne, så det var et kæmpe hit – ligesom vi havde forventet.
Fredag fejrede vi hende i børnehaven. Vi havde bagt bananmuffins og Ea og jeg kørte derned med dem ved 14-tiden. De havde dækket fint op med dug og tallerkner og der var lys på bordet og det hele. Det var rigtig fint. Vigga var dog lidt genert, men det ville jeg nok også være i den situation.
Lørdag stod den på stor familiefødselsdag. Jeg har før været inde på, at Vigga nærmeste familie består af mange mennesker. Vi endte med, at være 18 og vi havde også fået et par afbud på grund af sygdom. Selvom der kommer mange er det altid et lille arrangement på et par timer. Ellers bliver det alt for meget for Vigga. Så der er fødselsdagboller med rigeligt smør, kage og gaveoppakning og så forsvinder folk stille og roligt. Det har været sådan de sidste år og det fungerer rigtig godt for alle.

Jeg vil ikke gå for meget i deltaljer i forhold til de enkelte dage, men lade billederne tale for sig selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP1150906 kopiP1150939 kopiOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share:

2 Comments

  1. december 14, 2014 / 8:52 pm

    Cykelbilledet er bare en fryd, stort tillykke-I har sandlig fejret 😀

    – Anne

  2. december 15, 2014 / 5:55 pm

    Tillykke med de tre år. Hun er simpelthen så skøn at se på, hende Vigga 🙂 Dejlige billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.