Molo AW13

Molos nye kollektion er ved at dukke op på diverse webshops og i butikkerne. Jeg er ret begejstret og har allerede udset mig lidt som hurtigt kunne ende i Viggas efterårsgarderobe. Vigga bruger str. 92 i tøj og det er en lidt sjov størrelse; nu kan jeg nemlig både shoppe i baby og juniorkategori, hehe 😉 Jeg måde nyde det så længe det varer.

Share:

6 Comments

 1. juli 21, 2013 / 11:25 am

  Jeg glæder mig virkelig også til at Oliver når 92, så der er en masse at vælge i mellem. Lige nu er vi strandet str. 80.

  • juli 22, 2013 / 7:45 pm

   Det er ikke helt dårligt at sidde fast i en størrelse 😉 Det er længe siden vi har prøvet det 😉 Tænker lidt at Vigga gerne må hænge fast nu – bare for en stund 😉

 2. juli 22, 2013 / 7:29 pm

  Flotte sager!! Halvdelen måtte også gerne havne i min søns garderobe 🙂
  Jeg tror aldrig jeg har kommenteret her før, jeg har sådan lidt en dårlig vane med at tænke at jeg gør det senere og så ja så sker det jo aldrig. Men jeg har læst med herinde siden jeg læste jeres historie inde hos babydutten, puh hvor jeg tudede, ikke det bedste at læse mens man er gravid…. Og tak for tippet med drikkedunken, jeg troede slet ikke Mikkel ville kunne drikke af sugerør men 2. gang han prøvede med sådan en brik med saft slugte han halvdelen haha og nu har vi også en tomee og vi er SÅ glade for den!

  • juli 22, 2013 / 7:43 pm

   Hej Tilde,

   Tusind tak for din kommentar – det er dejligt, at høre du har haft lyst til at læse med herinde så længe 🙂
   Dejligt at i er glade for drikkedunken. Det er altså også bare skønt, at de kan rende rundt med den uden at blive våde. Tror også vi investerer i en til Eas dagplejebarn.

  • juli 23, 2013 / 9:46 am

   Ja jeg har lige købt en til min niece der snart fylder et, nu skal alle ha sådan en haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *