Softshell fra Name It

For et par uger tilbage faldt Ea over en virkelig lækker softshell fra Name It. Vi har aldrig ejet overtøj fra Name og var derfor meget i tvivl om vi skulle købe den – på trods af at den egentlig virkede fin i kvaliteten. Efter en lille tænkepause måtte den dog herhjem og bo. Kort efter fik Vigga jo også tilbudt vuggestueplads og jeg tror den vil være perfekt dertil.

For et par måneder tilbage købte jeg verdens lækreste thermojakke fra Bang Bang Cph. Hætten er dog ikke aftagelig og sidder derfor fast på jakken, hvilket gør at jeg ville være utryg ved at sende hende i vuggestue med den på. På hendes nye softshell sidder hætten fast med velcro og en lille knap og den vil defor falde af hvis hun skulle sidde fast et sted. Meget mere vuggestue venlig!

Softshell fra Name It
Softshell fra Name It
Share:

1 Comment

 1. Anonymous
  marts 21, 2014 / 5:56 pm

  Uh hvor kan jeg godt forstå det med hætten!
  Sellv ikke den store får lov at få hættetrøje på i skolen… De klatrer virkelig meget i træer mv i SFO’en så…
  Jakken er virkelig fin. Kan være vi skal kigge nærmere på den. Har en fordom om at de er hyper-syntetiske ala fleece – men måske er den ligefrem blød og åndbar?
  Kh. Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.