Sutsko fra Bundgaard

Jeg er altid gået op i god kvalitet når det kommer til Vigga. Jeg vil hellere købe lidt men godt, end en masse af noget jeg alligevel fortryder. Ea er ikke altid enig med mig, men når det kommer til fodtøj er vi fuldstændig på bølgelængde. Fodtøj skal bare være top kvalitet og det går vi på ingen måde på kompromis med.

Jeg synes at sutskoen er lidt undervurderet. Vigga bruger kun sine sutsko i børnehaven, men alligevel har hun dem på mange timer om dagen. Derfor synes jeg at sutskoens pasform og kvalitet er mindst ligeså vigtigt som andet fodtøj.

Vigga har testet sutsko fra Bundgaard. Jeg har selv valgt modellen (Haza brown) og den er ret anderledes fra andre sutsko hun har haft. Oprindeligt ville jeg gerne have haft en med uld, men i stedet valgte jeg en af læder og med sål af ruskind. Jeg var lidt nervøs for om de var varme nok, men hendes fødder er dejligt lune når jeg henter hende. Og hendes stue i børnehave er forholdvis kølig.

Vi har nu haft sutskoene et par måneder og vi er virkelig glade for dem. Som sagt holder de Viggas fødder dejligt lune og så sidder de rigtig godt på hende. Desuden er de virkelig lette for hende at tage af og på selv, hvilket er vigtigt i en børnehave. Der er ingen kære mor.
En lidt mindre vigtig ting, men som alligevel er rart, er at de holder sig pænt. Jeg kan umiddelbart ikke se på dem, at de allerede har et par måneder på bagen.

I kan finde sutskoen på Bundgaards egen webshop her.

sutsko fra bundgaard sutsko fra bundgaard
 Indlægget er sponsoreret –

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.