Julegaveidé: Anatomi puslespil til de mindste

Anatomi puslespil

Jeg tror vi alle kender det. Det kan være svært, at finde gaveideér til børnene der har alt. Herhjemme ved vi stadig ikke, hvad Vigga skal have i julegave. Men nu har vi også lige en fødselsdag der skal overstås først. Tænkte dog lige, at jeg ville tage mig tid til at anbefale et puslespil, som kunne eventuelt kunne være en fin julegaveidé.

Vi har netop købt dette anatomi puslespil til Vigga – dog pigen. Jeg stiftede bekendtskab med disse puslespil, da jeg arbejdede i børnehave, for en del år tilbage. De er smadder gode til en 3-årig, da det er uhyre simpelt at samle. Alle lagene samles nemlig på samme måde. Samtidig ligger det op til, at man kan have nogle gode snakke om kroppens anatomi. Uden at være ekspert, så vil jeg dog våge at påstå at organdelen ikke er helt fyldestgørende. Men vi har da fået kikket på skelettet, talt om hvor hjertet sidder, hvordan det virker osv. Hun er rigtig vild med det og det er blevet lagt MANGE gange de sidste par dage.

Det kan købes her (men jeg fandt det altså til 169.95 i børnenes boghandel på Købmagergade)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.