Yndlings serier

Jeg fortrækker klart serier frem for film. Tror det har noget at gøre med, at man får mere af historien med – i de fleste tilfælde i hvert fald. Man lærer karakterne at kende på en anden måde og kommer til at hade eller holde af dem (okay, måske er det mig som lever mig lidt for meget ind i det ;-)). I hvert fald har jeg lavet en lille liste over mine yndlingsserier. Jeg kan overhovedet slet ikke vælge, hvilken jeg kan lide bedst, så listen er i vilkårlig rækkefølge.

1. The L Word
Den første serie lavet omhandlede lesbiske kvinder. Jeg ved ikke helt om man skal være lesbisk for at elske den, men jeg synes i hvert fald den er ekstremt underholdende.

2. Oz
Oz er faktisk en ret gammel serie. Den havde premiere i 1996 og handler om et højt sikret fængsel i USA. Det er nogle temmelig barske historier og nogle hårde skæbner man støder på i serien. Men bestemt anbefalelsesværdig! Vi er selv i gang med at se den for tiden – for femte gang. 
3. Orange is the New black
Denne serie er helt ny og kan ses på Netflix. Det er ikke mange uger siden jeg opdagede og vi så den på 3 dage. Vi ser stort set kun fjernsyn når Vigga sover, så det blev nogle sene aftner. Nu har der jo kun været én enkelt sæson indtil videre, men denne serie har potentiale til at blive min yndlings. Jeg vil faktisk våge at påstå at den er én god blandning i mellem “The L word” og “Oz”. Den har de gode historier fra “Oz” og en masse humor (og lesbiske) som “The L word”.
4. How i met your mother
Det jeg godt kan lide ved denne serier er, at historien er så gennemført. Der er en råd tråd igennem og man vender altid tilbage, hvis noget forblev uafklaret. Men nu vil jeg også snart gerne have en afslutning 😉
5. Dexter
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger til denne serie og gav mig til at se den af ren kedsomhed. Jeg blev dig hurtigt fanget af den og så de første sæsoner meget hurtigt. Dog gik jeg i stå ved sæson 5 (tror jeg det var) og har ikke rigtig kunne komme i gang med at se den igen. 
Jeg synes det er en ret interessant serie med et orginalt plot.
Hvilken er jeres yndlingsserie(r)? 🙂
Share:

13 Comments

 1. juli 27, 2013 / 10:40 pm

  Vi har selv lige set første sæson af Orange is the new black, færdig herhjemme- og vi elsker den begge 🙂 det er faktisk takket være dig at min kæreste fandt den på netflix, da du havde skrevet om den på instagram 😉 så TUSIND tak for det 😀

  Men ellers ser vi/jeg:
  How I Met Your Mother – og ja jeg vil også gerne snart se Teds drømmekvinde 😉
  Revolution – mega fed og kan klart anbefales, den handler om hvad der evt. vil ske med jordens befolkning hvis alt strøm/elektricitet forsvandt.
  Friends – jep, den er stadig fantastisk.
  Lost – det er bare lidt skidt, når vi er uenige om hvor langt vi er nået.

  Men af andre gode serier kan jeg anbefale:
  Sons of Anarchy – okay Mikkels anbefaling, men han så samtlige sæsoner på 14 dage 😉
  Prison Break – den mest fantastiske fængelsserie, jeg har set til dato.
  Desperate Housewives – jeg vil selv være hjemmegående, efter at have et denne serie, bare fordi man oplever de sjoveste ting som hjemmegående åbenbart.
  Alcatraz – på trods af der kun kom en sæson af denne serie, er det en fed historie om hvordan en masse fanger forsvandt for mange år siden fra Alcatraz og nu pludselig kommer tilbage og ikke ved hvad årstal det er og stadig opfører sig som inden de røg i fængsel.
  CSI Miami – det er jo bare fedt at gætte hvem morderen er 😉

  Hilsen en fast læser.
  Kit

  • juli 28, 2013 / 6:11 pm

   Jeg har faktsik set det sidste afsnit i nyeste sæson og man ser hende i slutningen af afsnittet og så slutter det. Så jeg regner bestemt med at hun er med i hele næste sæson 😀

  • juli 28, 2013 / 6:11 pm

   Hov! Må man forresten godt afsløre sådan noget, uden det ødelægger noget? Hvis ikke så undskyld.

  • juli 30, 2013 / 5:09 pm

   Hehe, det er helt okay 🙂 jeg ser serien alligevel 😉

 2. juli 28, 2013 / 8:25 am

  Modern Family, Desperate Housewives, Sons of Anarchy, Game of Thrones, Sex and The City og mange flere 🙂

  • juli 28, 2013 / 6:12 pm

   Grey’s har også været en af mine favoritter. Men den er jeg faldet lidt af på.

 3. juli 28, 2013 / 9:58 am

  Sons of Anarchy, Lie to me og Bones er hvad jeg ser lige pt.

  Så en dejlig tråd, god inspiration – tak:)

 4. juli 28, 2013 / 5:26 pm

  SÅ enig, Orange is the new Black er genial. Jeg forventede mig også ret meget, da Weeds er en af mine favoritserier, og også er lavet af Jenji Kohan.

  //Marie

  • juli 28, 2013 / 6:13 pm

   Jeg har ikke set Weeds. Men jeg har virkelig overvejet det efter Orange is the new black. Så det må være næste serie på listen.

 5. juli 28, 2013 / 6:13 pm

  Det lyder lidt som om at vi også skal i gang med at se Sons Of Anarchy 😉

 6. juli 31, 2013 / 10:55 am

  Jeg elsker, elsker, ELSKER “Orange is the new Black”. Virkeligt. Hold nu fast, hvor er det en fed serie! Og så er vi ellers store fans af “Modern Family”. Sarah, min forlovede, har også tvangsindlagt mig til ældre teenage serier som “Buffy” og “Heksene fra Warren Manor”, men det siger mig nu ikke så meget 😉

  Nåja, og så den obligatoriske “The L Word”. Jeg tror ikke der findes lesbiske, der ikke har set den. Alle ser den! Det er lidt ligesom “Matador”, men for lesbiske. Okay, det var måske også en bizar sammenligning.

  • juli 31, 2013 / 8:55 pm

   Matador for lesbiske, hahaha. Har ikke tænkt sådan på den før, men du har uden tvivl ret 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.