På gensyn til Aarstiderne

Vi har i et stykke tid, hver uge, modtaget en måltidskasse fra Aarstiderne. Vi har også været rigtig glade for det og det har været en fryd ikke at skulle lave madplan. Synes dog efterhånden at det er blevet en smule for ensformigt og har derfor besluttet os for at afmelde det i denne måned. Om vi bestiller den igen næste måned har vi ikke besluttet endnu.

Nu skal jeg så have lavet en madplan for august måned og det er et værre arbejde. Er dog så heldig at vi skal på ferie en uge, så det er da kun 3 uger. Jeg tror den kommer til at bestå af en masse god, gammel dansk mad – Aarstiderne er ikke fan af sovs, som jeg selv 😉

Jeg tror også at Vigga glæder sig til at få lidt af “min” mad. Der er en del kartofler med i måltidskasserne og det er hendes ultimative hade spise, så hun trænger vist til mere ris og pasta 😉

Share:

4 Comments

 1. august 1, 2013 / 6:40 pm

  Et råd, hvis det bliver for ensformigt er at vælge ny kasse for hver uge. Det giver mere afveksling;)

  • august 1, 2013 / 6:48 pm

   Vi har faktisk forsøgt os med lidt forskelligt. Jeg synes dog at en kasse en Kvikkassen minder utrolig meget om livretter. Vi er også temmelig kødkræsne herhjemme og spiser fx helst ikke kylling. Så derfor har det ikke været lige let, hver uge 🙂

 2. august 2, 2013 / 6:44 am

  Ha ha… min Alba er heller ikke vildt begejstret for kartofler – der skal gerne lidt overtalelse til at gå hende til at spise dem

 3. august 4, 2013 / 2:23 pm

  Vi har været super glade for deres kasser, men ikke fået dem regelmæssigt. Det har været svært at købe så friske og lækre økogrønt og økokød andre stedet. Vi bor i Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.