Tivoli

På søndag har jeg fødselsdag og vi havde derfor planer om at tage en tur i Tivoli og derefter ud og spise. Men DMI havde lovet ret ustadigt vejr og derfor besluttede vi at tage i Tivoli i dag og så tage ud og spise søndag. Det passede måske også lidt bedre for Vigga at det var lidt delt op. Har så lige tjekket DMI og nu er der pludselig høj sol og varme – typisk!

Tivolituren endte ud med at være fantastisk. Vigga har virkelig nydt dagen og har været i et skønt humør. Vi tog en tur med alt, hvad der hører til så vi har både prøvet karrusel, veteranbiler, spist is, prøvet andedam, leget på legeplads og købt Rasmus Klump ballon. Ea og jeg har aldrig været til alle de der vilde forlystelser, så en Tivoli tur på Viggas præmisser passer os perfekt.

En lille softice er tilsyneladende meget STOR 😉
Vigga synes det var så sjovt, at kære i veteranbil
En tur i karusellen med mama var også et hit
Når man har brug for en slapper
Fandt en økologisk biks derinde, hvor man kunne få et lille udvalg og økologisk mad og drikke. Vi endte med at spise aftensmad der 🙂
Ande-fiskeri
Meget lykkelig over at få en ballon 🙂

Share:

1 Comment

  1. august 3, 2013 / 11:26 am

    Hvor skønt med en hygge-tur i Tivoli <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.