Børnebøger til ferien

Nu varer det jo ikke længe før vi tager på ferie, juhuu! Og Vigga skal selvfølgelig have lidt læsestof med ligesom os andre 😉 Jeg tror vi tager et par Totte og Kaj bøger med, som vi i forvejen har og så har jeg bestilt lidt nye bøger til hende. Vigga er nemlig så heldig at have en onkel som arbejder i Bog & Idé (han har desværrelige skiftet til studierelevant job – typisk! ;-)), så vi måtte lige udnytte det lidt inden han stoppede. Jeg havde bestilt 4 bøger til hende og det var ret meget et sats. 3 af dem kendte jeg overhovedet ikke, men havde blot valgt dem ud fra beskrivelsen på nettet. Den 4. var der en sød læser herinde, som anbefalede for kort tid siden 🙂

Her til aften læste vi “Kaj er farlig”, men de 3 resterende er gemt væk til ferien. Tænker at vi kan hive dem frem i flyveren, hvis alt andet mislykkes og så kan de ellers nydes på ferien.

Share:

1 Comment

  1. august 5, 2013 / 5:33 pm

    Vi har Bamses Sutte Bog. Liva elsker den. Men hun er også kun 9 mdr så den bog er perfekt til hende da det kun er store billeder med meget lidt tekst. Hun kan sidde og kigge, røre og holde den i flere timer. God ferie til jer:)