#trivesbedstunderåbenhimmel

Ea har lavet ovenstående hashtag om Vigga på Instagram i dag. Da jeg så det tænkte jeg at hun virkelig ikke kunne have mere ret. Vigga er et udpræget udebarn og har altid været det. Hun er virkelig dårlig til at lege indendøre og leger sjældent uden at vi deltager. Hun begynder hurtigt at kede sig og når dette sker kommer hun til at lave en del ulykker. Men udenfor er hun fantastisk til at lege og hun kunne være ude fra morgen til aften, hvis hun fik lov!

Share:

6 Comments

 1. marts 24, 2014 / 8:34 pm

  Uh, det kender vi godt. Vores datter er også bare udebarn. Selv i voldsom regn og blæst skal hun bare ud og det er egentlig også godt for os voksne – så sidder vi ikke bare inde og lumrer hele dagen! 😉

  • marts 24, 2014 / 8:37 pm

   Det er jo lige det. En gang i mellem kunne det dog være dejligt ikke at bo på 4. sal og have en lille bitte have 😀 Det ville gøre livet lidt lettere – men så får vi også bare lidt ekstra motion med i købet 😀

  • marts 24, 2014 / 8:51 pm

   Ja, motion er nu godt og I har jo en del andre fordele som vi ude på landet ikke har – fx. ikke at skulle slå 1800 kvm græsplæne hele sommeren. 🙂

 2. marts 24, 2014 / 10:26 pm

  Sådan et lille menneske bor også hjemme hos mig. Heldigvis har vi lille lukket have, så når man nu er 3,5 år – så kan man godt få lov at være ude alene i haven. Men det er nemmere at være der ude med hende, for hun åbner hele tiden døren for at spørge om noget. ´må jeg klippe i den gren? ´ ´ved du hvor min røde skovl er ? ´osv…..

 3. marts 29, 2014 / 4:00 pm

  Skønt, det er altså også skønt at komme ud i den friske luft, med vandpytter, smådyr og sand at få op under neglene.

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.