Snack tid

I dag spiste vi tidlig aftensmad og Vigga måtte derfor have en lille snack til Bamse og Kylling. Bamses billedbog er efterhånden blevet et fast aftenritual herhjemme. Hun gik fra overhovedet ikke at interessere sig for TV til at blive en lille Bamse og Kylling TV-narkoman. Hun er ovre og pege på fjernsynet maaange gange om dagen. Derfor har vi aftalt at vi kan sætte det på efter aftensmaden, før godnathistorie, i hverdagene. I weekenderne er der selvfølgelig undtagelser 😉 

Jeg skar lidt peberfrugt og agurk ud i stave og kom i en en kop. Derudover fik hun et par brødstænger i en anden kop. Så lavede jeg en meget hurtig dip af græsk yoghurt, honning, ketchup, paprika og lidt salt. Vigga er vild med gnavergrønt og så ELSKER hun bare at dyppe alting – så denne lille snack er det størst hit herhjemme 🙂

Share:

1 Comment

  1. september 5, 2013 / 6:43 pm

    Hvor er hun kær som hun sidder der og koncentrerer sig om at spise og se fjernsyn på samme tid ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.