International præmatur dag 2014

Den 10. December 2011 kom vores lille mirakel til verden. Hun havde været “klar” og havde stået og trippet ved udgangen siden uge 23. En stædig og utålmodig lille én. Heldigvis blev hun derinde til uge 32+1, men så sluttede festen også. Stor og stærk kom hun ud; 44 cm og 2107 gram.

International præmatur dag 2014

International præmatur dag 2014

Det er i dag International præmatur dag 2014 og det er en dag, hvor vi mindes. Mindes alle de hårde tider, men særligt de gode. At få et præmaturt barn har ændret mig som menneske og det har helt sikkert påvirket min mor-rolle. Det tror jeg er uundgåligt. Vi har brugt de første to år af Viggas liv på at skabe mest mulig tryghed og stabilitet i hendes liv og det er jeg sikker på har givet pote. Hun er i hvert fald stort set uden mén af den for tidlige start. Vi er blevet to styks pyllermødre, men også to styks mødre som har det skønneste og tætteste forhold med vores datter.

International præmatur dag 2014

Nu er Vigga lige knap 3 år og stadig lige så stædig og utålmodig. Intet kan ikke gå hurtigt nok og hendes mødre kan næsten ikke følge med. Hun vokser som ukrudt og jeg tror de færreste ville gætte på, at hun er født præmaturt. Hun er ca. 104 cm høj og vejer 18 kg.
Hun udvikler sig alderssvarende og omend hun har været lidt efter gennemsnittet på nogle punkter, så har hun været forud på andre. Hun er vores lille mirakel <3

International præmatur dag 2014Læs om Viggas vej til verden her.

Share:

4 Comments

 1. november 18, 2014 / 7:06 pm

  Hvor er det skønt at høre at Jeres skønne pige klarer sig så godt, på trods af den tidlige start på livet.

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   november 24, 2014 / 11:16 am

   Tak Ulla og jeg må sige, at det også betyder alverden for os!

 2. november 18, 2014 / 8:00 pm

  Vildt hun er jo større end Aya 🙂

  I kan uden tvivl klappe jer selv på skuldrene. Det virker til at I har givet Vigga det helt perfekte betingelser lige fra starten, og det har jo virkeligt givet pote.

  og de krøller der… hold nu op altså! 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   november 24, 2014 / 11:21 am

   Haha! Hun er meget høj. Hun ser kæmpe ud i forhold til hendes jævnaldrende i børnehaven i hvert fald. Alligevel ser hun så lille ud når jeg kigger i hendes øjne og høre hendes lille stemme <3

   Jeg må indrømme, at jeg ikke er den bedste til at give mig selv kredit for ting. Synes altid jeg burde have gjort det bedre. Men i dette tilfælde klapper jeg virkelig mig selv på skulderen. Jeg har deltaget i alle de der møder på neo (ved ikke om de stadig har dem), fulgt alt vejledning og gjort alt i min magt for, at Vigga skulle have plads til at udvikle sig. Det betød alverden for mig/os. Så tusind tak for det 🙂

   Og ja. Hun er bare en lækker, lille krøltop! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.