Fødselsdagsønsker fra en 3-årig

Vigga fylder 3 år om knap en måned og jeg er ved at støbe lidt fødselsdagsønsker sammen. Hun er frygtelig svær, at finde på gaver til. For det første er hun alt for forkælet og har stort set alt i mellem hummel og jord og for det andet, så gider hun ikke rigtig legetøj. Der er i hvert fald få ting der fanger hende.
Ifølge Viggas eget udsagn ønsker hun sig et lyserødt løbehjul, en lyserød cykel, en gul bil, en gul kjole og en lillebror. Det sidste kan jeg med det samme afsløre ikke er i kortene i et langt stykke tid og en gul bil har hun allerede. De andre tre er dog helt valide ønsker og er kommet på listen. Resten har Ea og jeg måtte hjælpe hende lidt med. Kan i forresten fornemme yndlingsfarverne herhjemme. Gul og lyserød er bare <3 for tiden.

Vigga har forresten også ytret sig om, at hun ønsker sig prinsesser. Jeg troede først at det var en slags Disney prinsesser og det undrede mig da også lidt, hvor hun kendte dem fra. Men de lærer jo så meget i børnehaven og de må gerne have legetøj med derned, så man kunne jo aldrig vide. Opdagede dog at de såkaldte prinsesser er Barbie dukker. Umiddelbart synes jeg at hun er lige lille nok til Barbie. Men, hvis det kan gøre hende lykkelig så skal det da med på ønskelisten.

Efter hun er startet i børnehave er hun blevet virkelig glad for at ligge puslespil. Vi har nogle stykker som udfordrer hende lidt, men størstedelen af dem er knoppuslespil, som er til mindre børn. Tror derfor at puslespil med lidt større udfordring og kendte figurer vil være et stort hit.

Det er lidt den samme historie med bøger. Vi har ualmindeligt mange bøger, men en stor del af dem er til mindre børn. Vi trænger til lidt fornyelse og vi er ret vilde med “Da lille Madsens hus blæste væk”, så flere af Jakob Martin Strids bøger ville være fint.

Vi er rigtig glade for Viggas nuværende cykelhjelm og hun kan sagtens passe den. Men den er simpelthen faldet på gulvet så mange gange, at jeg ikke er tryg ved hun bruger den længere. Den er endda røget (læs. smidt) ned af trappen. Umiddelbart ville en fra samme mærke være fint med mig, men tror simpelthen at hun ville elsker en prinsessehjelm og lyserød er bare yndlingsfarven for tiden.

Jeg glæder mig forresten virkelig til Viggas fødselsdag i år. Det er første år, hvor hun sådan virkelig forstår hvad det egentlig går ud på og jeg glæder mig sådan til at opleve dagen sammen med hende. Jeg glæder mig meget mere end jeg har gjort til min egen fødselsdag i mange år. Jeg glæder mig særligt til hun skal have den gave vi selv har købt til hende. Det er noget HELT andet end nedenstående ønsker og der skal nok komme et indlæg omkring det på et senere tidspunkt.

Fødselsdagsønsker

 

1. Barbie prinsesse // 2. Puky Cykel // 3. Puslespil // 4. Mini Micro løbehjul // 5. Børnebøger // 6. Badekåbe fra Småfolk // 7. Modellervoks // 8. Frost på DVD eller Blu-ray // 9. Egg helmet

– Dette indlæg indeholder aff. links –

Share:

4 Comments

 1. november 15, 2014 / 5:59 am

  Rigtig fine ønsker! Min lille pige på 20 mdr elsker Barbie, og snakker nærmest kun om Barbie

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   november 15, 2014 / 8:37 pm

   Jamen så er det måske slet ikke så tidligt? Har hun kun dukker eller også tilbehør?

   • november 16, 2014 / 7:25 am

    Hun har en storesøster på 4, så vi har også den der bil, Fiat 500, sko, kjoler, et omklædningsskab, men indtil videre er hun meget tilfreds med bare barbie og også barbie dvd

 2. marts 6, 2017 / 12:44 pm

  Tak for rigtig fin inspiration. Cykelhjelmen vil helt sikkert være et hit herhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.