(U)hygge og Halloween pynt

Nu er Halloween jo godt nok overstået, men i sidste uge var vi i fuld sving med at lave græskar og andet pynt. Halloween betyder absolut intet for mig. Synes faktisk det er lidt underligt, at vi pludselig er blevet så vilde med det her i Danmark. Legetøjsforretningerne buner med udklædningstøj, og jeg ved ikke hvad, da jeg var barn sendte de måske en gyder i TV og det var det.

Selvom jeg ikke har noget forhold til dagen, så er det nu alligevel meget hyggeligt at lave lidt Halloween pynt. Vi lavede 3 græskar; et til os selv, et til Viggas oldemor og oldefar og et til Viggas mormor og morfar.

Halloween pynt Halloween pynt Halloween pynt

Sidste år lavede vi de fineste spøgelser, så i år måtte vi gentage succesen. Det er en smadder god aktivitet for de tager flere dage at lave. Først skal man nemlig ud og finde blade og derefter skal de tørres. Når de er helt tørre, så skal du males hvide og derefter tørre igen. Herefter kan man tegne ansigter og sætte snor i dem. Sidste år laminerede vi dem vidst også, men det droppede vi denne gang. Synes selv de er ret søde.
Halloween pynt

Halloween pynt

Share:

1 Comment

  1. november 3, 2014 / 1:52 pm

    Sikke fint pynt – jeg har også lavet græskarlygte i år 😀

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.