Når sproget går amok

Jeg har tidligere været inde på, at Vigga ikke havde den store lyst til at snakke og at hun sprogligt var lidt bagud. Efter hun er startet i børnehave er hun godt nok kommet efter det. Hendes ordforråd er eksploderet, hun taler i sætninger og hun snakker konstant. Hun kan godt stadig have svært ved udtalen, men det er jeg sikker på nok skal komme. Min bekymring omkring hendes sprog er faktisk forsvundet. Så det er dejligt. Mange af jer søde læsere, som har givet jeres besyv i forhold til hendes sprog, skrev jo rigtig nok at det ville ændre sig når hun startede i børnehave – og i fik ret.

Jeg elsker at hun har fundet lysten til at snakke og hun kommer med mange sjove ting. Ea og jeg bliver også ofte mindet om de ting vi selv siger for ofte får vi dem tilbage i hovedet igen når vi mindst venter det. Forleden dag kaldte Vigga: “Maaaamaaaa, maaaamaaa, MAAAAMAAAA” og da hun ikke svarede gik Vigga pænt ind til Ea og fortalte hende, at nu kom julemanden altså ikke med gaver til hende for hun hørte ikke efter. Haha. Det kom sig selvfølgelig af, at vi har talt om at det snart er jul og hvis man var heldig ville julemanden komme og ligge en gave i sokken hver dag. Selvfølgelig, hvis man var artig og hørte efter.

Af og til sker det også, at jeg savner hendes mangel på tale. Feks. da jeg stod, sammen med Vigga nede i Netto. Vi står i køen og ud af det blå skriger hun “AAAAVVVVV!!!!”. Jeg spørger til, hvor det gør ondt og mindst lige så højt skriger hun “I MIN TISSEKONE”. Jeg manglede seriøst en busk jeg kunne stikke hovedet i. Haha.

Men alt i alt er jeg lykkelig og det er virkelig hyggeligt, at kunne tale med hende. Elsker hendes guldkorn og jeg tror nok der skal komme mange flere af dem her på bloggen.

Når sproget går amok

Share:

1 Comment

  1. oktober 31, 2014 / 9:40 pm

    Hvor er hun sød! Dejligt at læse hun er kommet efter sproget … 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.