MILK Copenhagen

MILK Copenhagen er, for mig, et nyopdaget børnetøjsmærke. Indtil for få uger siden havde jeg aldrig hørt om det. Men så blev vores lille familie inviteret et hyggeligt event sammen med en masse andre bloggere, for at høre mere om brandet og se lidt på sagerne.

Jeg er egentlig ret ærgerlig over at jeg ikke tidligere har stiftet bekendtskab med mærket da der, i hvert fald i deres aktuelle kollektion, er rigtig mange lækre styles til både drenge og piger. Jeg er jo helt vild med børnetøj, som har et sjovt og legende element og MILK har lidt for en hver smag. Der er virkelig mulighed for at mixe og matche.

Jeg forsøgte at få taget billederne af nogle af mine favorit styles til eventet. Men jeg havde en meget overtræt, og derfor morsyg Vigga, som trængte til sin middagslur og derfor blev det ikke til så meget. Men et par hurtige billeder af stativerne, så i kan fornemme alle de fede prints og farver. Kvaliteten kan jeg forresten stå inde for  og det er dejligt blødt.

I kan finde MILKshoppen lige her. Bliver i fristet og shopper for min. 500 kroner i der 100 kroner i rabat med koden 100AW14 (gælder til og med i morgen).

MILK Copenhagen MILK Copenhagen MILK Copenhagen MILK Copenhagen

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.