Kærestetid

I dag har Ea og jeg haft lidt kæreste tid, hvilket sker sjældent. Det er meget sjældent, at vi laver noget uden Vigga men nu synes vi at det var på tide. For et par måneder tilbage, i forbindelse med en giveaway her på bloggen, fik vi nogle fribilletter til filmen Spies og Glistrup. Derfor tog vi ind og så den her i eftermiddag, imens Vigga var hjemme hos os sammen med hendes mormor. Vi valgte en eftermiddags forstilling så vi stadig kunne nå hjem for at putte Vigga. Efter biograf turen var der lige tid til en kop kaffe på den lokale café og det var skønt bare at være Ea og jeg et lille stykke tid. Men vi savnede nu Vigga en del 😉

Filmen var virkelig god og kan bestemt anbefales. Skuespillerne var fantastiske og vi kedede os på intet tidspunkt under filmen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.