Noget om Echinaforce

Mit immunforsvar er lidt af en vatnisse. Det har det sådan set altid været. Min kontaktbog var propfyldt med sygemeldninger, da jeg var barn. Utroligt jeg har lært at læse og skrive.
Efter Vigga er startet i institution er det blevet ret slemt med mig og sygdom igen. Jeg har på de sidste to måneder været syg tre gange og det er altså meget.

For lidt tid tilbage blev jeg inviteret til et A. Vogel event, hvor vi ville blive introduceret for udvalgte produkter og historien bag. Jeg takkede hurtigt ja, da det er utrolig relevant for mig. I det hele taget tror jeg det kan være temmelig relevant for alle forældre, som har børn i institution, vatnisse-immunforsvar eller ej. Tror de fleste institutionsforældre kan nikke genkendende til, at man langt oftere er ramt af sygdom end tidligere.

Vi blev introduceret for mange spændende produkter og jeg slugte det hele råt, men som pessimist var jeg alligevel lidt skeptisk. Der var som skrevet mange interessante produkter, men især et vil jeg sætte fokus på og anbefale. Det hedder Echinaforrce og er dråber der styrker kroppens immunforsvar. Det kan både bruges forbyggende og til at lindre symptomer. Jeg kunne sidde og skrive en masse om det, men i bund og grund er det vigtigste at jeg har prøvet det og det har virket! Det har i hvert fald hjulpet mig med at holde en upcoming forkølelse i skak og ladet den forblive upcoming. Det sker normalt aldrig for mig. Er en forkølelse på vej, så er den på vej. Jeg er ret begejstret og håber virkelig, at det kan hjælpe mig i gennem vinteren.

I kan læse meget mere om A. Vogel på deres hjemmeside og det forhandles hos Matas.

Nu har jeg delt, hvad der har virket for mig. Jeg er derfor lidt nysgerrig på, om andre derude har det som jeg; altså er ramt af sygdom ofte? I så fald har i så fundet noget, som har virket for jer?

IMG_3364

Share:

7 Comments

 1. oktober 23, 2014 / 8:55 pm

  Jeg drikker hver dag en glas med brusetabel af C-vitamin og synes det virker for mig. 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 24, 2014 / 6:17 pm

   Hvor længe har du gjort det? 🙂

   • oktober 25, 2014 / 2:35 pm

    I to-tre år 🙂 og nogle gange glemmer jeg det og bliver påmindet ved snigende forkølelse/dårligdom så skynder jeg mig at tage det igen og nogle gange slipper jeg for forkølelsen, men om fet er det der er mirakelmidlet ved jeg ikke men er overbevist om det 🙂 og så smager det også ganske fint

 2. oktober 24, 2014 / 12:20 pm

  Jeg har også selv brugt de dråber i mange år. Men har faktisk glemt det de sidste par år. Må hellere i gang igen. Tak for påmindelsen 🙂 Ved du egentlig hvor gammel man skal være for at få dem? Min søn på 2 1/2 år kunne også godt bruge nogen 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 24, 2014 / 6:15 pm

   Det var skam så lidt. Der står, at det ikke anbefales til børn under 12 år. Men kender mange, som giver deres børn bio strath, hvis det er 🙂

 3. oktober 24, 2014 / 5:58 pm

  Jeg tager tyve dråber om dagen. Hvor meget tager du?
  Knus

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 24, 2014 / 6:16 pm

   Jeg tager 30 forbyggende og da jeg begyndte at få forkølelsessymptomer hældte jeg bare i ;-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.