Åbent hus

Forleden dag var Vigga, Ea og jeg selv i bibliotekshuset for at se teater. Det var ikke noget jeg havde de vildt forventninger til, men jeg glædede mig på Viggas vegne. Vi havde bestilt billetter igennem et katalog, som Ea havde taget nede på biblioteket. Teaterstykket hed “åbent hus”.

Stykket er en historie om Ragnhild, som tænker tilbage til sin fødselsdag, hvor hendes tøjhund Hunni bliver væk. Hun er dukken Hans leder efter ham i hele huset. For hvert rum hun åbner bliver man suget ind i et nyt univers af farver, lege, musik og fantasi. Jeg må sige, at det var fantastisk. Jeg havde slet ikke regnet med, at det var så godt og jeg blev selv meget opslugt af det.

Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet og jeg kan desværre ikke finde nogle kommende forstillinger. Så, hvis i skulle falde over en forstilling på et tidspunkt, så giv endelig lyd og und jer selv, og særligt jeres unger, at tage ind og se det! Stykket anbefales fra 1,5 – 4 år.

Åbent hus

Åbent hus

Åbent hus

Share:

4 Comments

 1. oktober 19, 2014 / 9:07 pm

  Uhh det lyder godt. Jeg har planer om at tage nogle af børnene fra børnehaven med hen og se det, når det bliver vist på Vangede Bibliotek næste mandag (så vidt jeg husker). Jeg har tidligere set en anden forestilling med samme Ragnhild, der hedder “Barnevognen” – den bedste børneforestilling jeg har set. Den var så magisk at selv de voksne, som du selv skriver, var helt opslugt. Kh Camilla

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 20, 2014 / 6:52 am

   Fedt Camilla! Jeg er sikker på, at i vil være vilde med det.

   Var forstillingen “barnevognen” også en der kom fra riddersalen?

   • oktober 20, 2014 / 5:36 pm

    Jeg måtte desværre sande i dag, da jeg ville bestille billetter, at forestilligen var I DAG… Øv, hvor blev jeg skuffet, så kom vi slet ikke afsted, jeg havde taget fejl af datoerne 🙁

    Barnevognen var også fra Riddersalen og med samme skuespiller. Hun gjorde det bare SÅ godt 🙂

    • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
     oktober 21, 2014 / 7:55 am

     Nej, hvor ærgerligt! Men det kan ske. Vi må håbe at de snart skyder endnu en fantastisk børneforstilling i luften så. Jeg vil i hvert fald holde øje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.