Knuthenborg park i efterårsferien

I dag har vi været en tur i Knuthenborg park. Jeg har skrevet om parken flere gange før og om det helt særlige forhold, både jeg selv og min familie har til stedet. Jeg er kommet der siden jeg var helt lille og det er en fornøjelse, at kunne tage derned og vise mit egen datter det sted jeg selv holdt meget af som barn.

Vi kørte derned sammen med, mine bedsteforældre, Viggas oldeforældre. De kender parken som deres egen bukselomme og al historien omkring stedet. Det er også min mormor og morfar, som tog mig med derned da jeg var barn. Selvom vi har været der et utal af gange, så har vi aldrig været dernede her i efteråret. Efteråret gjorde dog ikke parken mindre smuk og det var en fryd, at se alle de gule og røde blade på træerne. Vi har også været så heldige, at vi har haft en regnfri dag med en okay temperatur. En tur i Knuthenborg park kræver egentlig ikke specielt godt vejr, men tørvejr er dejligt.

I morgen er parkens sidste åbningsdag i år, og vi kommer derfor ikke derned mere i år. Men vi skal helt sikkert derned igen næste år. For hver gang Vigga besøger parken oplever hun noget nyt og hun oplever også tingene på en anden måde, da hun jo hele tiden udvikler sig.

Hun var lidt træt i dag, da hun har været godt forkølet de sidste par dage. Hun er heller ikke vant til, at køre i bil og så er det jo en laaaaang tur. Men hun tog det hele i stiv arm og har virkelig fået nogle gode oplevelser med hjem. De helt store favoritter er abebussen, tigerne og selvfølgelig deres skønne, skønne legeplads. Hun var dog pænt skuffet over, at der ikke var der ikke var nogle leoparder, hehe.

Knuthenborg park i efterårsferien Knuthenborg park i efterårsferien Knuthenborg park i efterårsferien Knuthenborg park i efterårsferien Knuthenborg park i efterårsferien Knuthenborg park i efterårsferien

 

Share:

2 Comments

 1. oktober 18, 2014 / 7:57 pm

  Åh, jeg bliver aldrig forgammel til at nyde, at besøge dyreparker. Elsker billedet, af hende og geden, så fint 😀

  – Anne

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 20, 2014 / 6:56 am

   Heller ikke jeg. Det er smadder hyggeligt. Tror vi må en tur i Giveskud løvepark til sommer. Der har jeg ikke været siden jeg var barn, men husker det som ret hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.