Fjernsyn for dig

Forleden dag tog Vigga og jeg en tur ud i Fields for, at se DRs “Fjernsyn for dig” udstilling. Jeg tog mest derud med hende fordi, at man kan se Bamses hus og tænkte det ville være meget sjovt. Det var da også okay, men ellers var det nu ikke noget at råbe hurra for. Men så fik vi da set det. Vigga kunne dog ikke forstå, hvor Bamse var henne.

Vigga er meget sjældent med ude og shoppe og det kan tælles på en hånd, hvor mange gange hun har opholdt sig i sig i et storcenter. Hun keder sig alt for meget og når Vigga keder sig, så laver hun alt for meget ballade 😉 Men nu, hvor vi alligevel var i Fields så måtte vi da lige en tur i den Toys’r’us og have os en frozen yogurt. Så fik vi da en lille tur ud af det.

Udstillingen i Fields forsætter forresten indtil søndag, hvis nogen skulle være interesset.

I dag så vi et børneteater stykke, som var FANTASTISK. Men det må jeg skrive mere om en anden dag.

Fjernsyn for dig Fjernsyn for dig Fjernsyn for dig Fjernsyn for dig

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.