Sko fra Bundgaard

Vigga har fået skønne sko fra Bundgaard. Det er hendes første Bundgaard sko og jeg er positivt overrasket. Dengang vi skulle finde Viggas første sko, prøvede vi 10.000 på hende. Ej måske ikke ligefrem men tæt på. Vi prøvede i hvert fald mange. Vi fandt kun ét par fru. fede-fod kunne passe og siden da har vi holdt os til det mærke. Jeg er meget den type, som ikke skifter noget der virker ud. Det er både godt og ondt. I dette tilfælde ikke helt godt.

I foråret søgte jeg desperat efter en sko med høj kant til Vigga, i vores faste mærke. Desværre måtte jeg opgive. Viggas er et stort barn, med store fødder og passer ikke længere de såkaldte prewalkers. Men jeg syntes stadig, at hun havde brug for støtten – og stadig har. Men som skrevet – jeg skifter ikke noget ud som virker – og jeg kiggede derfor slet ikke på andre mærker. Det burde jeg have gjort. Vigga passer nemlig også Bundgaard temmelig godt.

Modellen på nedanstående billede hedder “Kean”. Den er forholdsvis bred og passer fint til Viggas høje vrist. Derudover er snuden betrukket med et stykke beskyttende sål og man undgår derfor slidtage. Tror de fleste kan genkende det med, at snuden er slidt efter 10 minutter på legepladsen. Det kan vi i hvert fald.

Vigga har brugt denne sko non-stop den sidste måneds tid og den holder bare. Hun har haft dem på i børnehave hver dag og der er ikke det mindste slid at se på dem. Vigtigst af alt går går hun rigtig godt i dem og de er lette at få af og på.

I forbindelse med Bundgaards 110 års fødselsdag var vi inviteret til et event, hvor ungerne fik målt deres fødder og hvor man kunne få den rette vejledning i forhold til model og størrelse. Desværre kunne de berette om, at skoen er ok men den burde egentlig have været lidt bredere til Vigga. Normalt køber jeg aldrig sko over nettet og går altid i butik for kyndig vejledning og dette bekræftede mig blot i, hvor vigtigt det er. For jeg kan seriøst ikke se, at den ikke er bred nok og det er vigtigt for mig, at Vigga får det rette fodtøj. Det er sådan set vigtigt for alle.

Hvis vi lige ser bort fra, at skoen ikke er helt optimal så er vi virkelig glade for dem. Jeg har helt klart fået mod på at prøve Bundgaard igen. Behøver jeg forresten fortælle, at Vigga knus-elsker og er mega stolt af hendes sølv sko? Tøj har ikke hendes aller største interesse, men sko er en anden sag.

Hvad er jeres yndlings skomærker?

Sko fra Bundgaard

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.