Et rigtigt børnehavebarn

Vigga reagerer kraftigt på børnehavestart i disse dage. Hendes lunte er meget kort og jeg har ærligt talt lidt svært ved at kende hende. Er der andre, som har oplevet det? Det er lidt skræmmende, men forhåbentlig bare en fase.

Vi har været hjemme hos Viggas kusine i dag for at lege. Da vi cykler hjem, og næsten er hjemme – thank God, begynder hun at skrige LOOOOOOOORRRRRRT, TIIIIIIIIIIIIIS igen og igen og IGEN. Alles øjne, i nærheden af Amagerbro, var pludselig på os og en gammel dame døde nærmest af forargelse. Og selvfølgelig var vi nødt til at holde for rødt! Et meget pinligt øjeblik. Alligevel var Ea og jeg ved at dø af grin fordi det var så absurd. Ea cyklede fra os det sekund det blev grønt. Kan sgu egentlig ikke bearbejde hende – jeg havde gjort det samme!

Vi er ikke så sarte herhjemme og snakker frit om lort og tis. Men vi måtte altså lige have en snak om, at det er bedst at råbe sådan noget inde på sit værelse og ikke ude på gaden. Velkommen til livet som børnehaveforældre

 

børnehavebarn

Share:

6 Comments

 1. september 27, 2014 / 7:21 pm

  Åh, ja, det sprog smitter. Da jeg var børnehavevikar havde to af drengene set Rejsen til Saturn. 5 minutter efter, og hele stuen kunne et hav af “herlige” citater. Suk :p

  – Anne

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 10, 2014 / 9:23 am

   Åh nej. Haha. Har godt nok ikke selv set den, men forstiller mig den er noget a la “terkel i knibe”. 😀

 2. september 27, 2014 / 7:58 pm

  Oh yes, herhjemme hører vi meget “nej, gider jeg ikke” efter børnehavestart og hendes lunte er også noget kort – tror de loge skal finde deres nye ståsted og det “går udover” os derhjemme 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 10, 2014 / 9:25 am

   Godt at høre, at det ikke kun er hjemme hos os. Synes Vigga er blevet voldsom grænsesøgende efter børnehave start. Sådan helt vildt. Tror måske hun ser nogle ting i børnehaven, som hun ikke selv “tør” gøre derovre og så afprøver hun det lige hjemme.

 3. september 29, 2014 / 3:21 pm

  Åh. Jeg frygter, at Oliver også får udvidet sit ordforråd, når han til december starter i børnehave. Han er i forvejen fremme i bussen rent sprogligt. Trives hun ellers i børnehaven?

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   oktober 10, 2014 / 9:26 am

   Det kan du nok godt regne med 😀 Haha

   Mja. Hun er ikke glad for at gå i børnehave. Hun græder hver dag når vi afleverer hende, hvilket vi aldrig oplevede i vuggestuen. Hun siger også ting som at hun ikke vil i børnehave, men bare hen i hendes vuggestue 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.