Stor pige, stor seng

Vigga er begyndt at kunne kravle ud af sin tremmeseng. Hun svinger lige benet over og woops. Jeg troede egentlig først at en ny seng ville blive relevant når hun blev 3 år eller deromkring, men næ nej.
Viggas tremmeseng er ikke sådan én, hvor man kan tage siden af. Derfor skulle vi ud i at købe en ny seng til hende.

Jeg har siden jeg var gravid været dybt, dybt forelsket i Kili sengen fra Sebra. Men Ea var ikke vildt begejstreret for at skulle bruge så mange penge på en seng. Så jeg besluttede mig for at ligge den på hylden – vi havde jo ligesom også rigeligt at skulle bruge penge på 😉 Men jeg har ikke helt kunne slippe den og Ea havde derfor lovet mig, højt og helligt, at Vigga måtte få den når hun skulle have en ny seng.

Så jeg har i sidste uge bestilt en hvid Kili seng til hende. Jeg er faktisk også ret vild med den de har i træ med lyserøde tremmer. Men jeg tænkte jeg hellere måtte købe en lidt kønsneutral farve. Just in case.Vi har ikke modtaget den endnu, men vi glæder os 🙂

Der kommer selvfølgelig billeder og update på, hvordan det kommer til at gå med sengen, når den er ankommet 🙂

Jeg har bestilt sengen hos JollyRoom.dk

Share:

2 Comments

  1. september 16, 2013 / 7:40 pm

    er også heeeelt vild med denne seng. Er spændt på at høre hvordan det går med jeres putning i den nye seng da vi står i præcis samme sitution og M ikke er særlig samarbejdsvillig efter han pludselig selv kan komme ud af sengen *gab*

  2. Anonymous
    september 17, 2013 / 9:58 am

    Vi har sengen til begge vores piger. Den ene er meget gammel, min bror sov i den. Det er en rigtig god seng, en hun vil få fornøjelse af længe. Tror både min bror og jeg har sovet i vores til vi var omkring 5. Hilsner Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.