Noget om kærlighed

Vigga er begyndt at sige, at hun elsker os. Jeg aner ikke om hun ved hvad det betyder, men det er tydeligt at hun ved det er noget man kun siger til, eller om, personer man holder af. Hun sagde bl.a. til mig for kort tid siden, at hun elskede sin pædagog i vuggestuen. Så sødt altså. Men derfor endnu mere sørgmodigt, at vuggestuetiden nu er forbi.

Jeg siger ofte til Vigga, at jeg elsker hende. Mange gange om dagen. For det gør jeg. Af hele mit hjerte. Alle folk siger, før man selv for børn, at kærligheden til sine unger er ubeskrivelig og helt unik. Ja, ja tænker man. Men seriøst. Jer uden børn – i ved slet ikke hvad der rammer jer. Jeg elsker Vigga så højt, at jeg af og til får ondt i hjertet. Faktisk i hele kroppen. Og jeg dør næsten af kærlighed til hende når hun med sin lille stemme siger “mig elsker dig mor”. Før vi fik Vigga troede jeg ikke, at jeg kunne elske nogen højere end Ea – for min kærlighed til hende er stor, men en helt anden fandt jeg ud af.

Det med kærlighed var noget jeg reflekterede meget over i min seng på Hvidovre Hospital, imens jeg var indlagt med forkortet livmoderhals. Aldrig før havde jeg elsket Ea så højt som der og kan huske, at jeg lå og tænkte om jeg ville elske babyen ligeså meget. Det gjorde jeg heldigvis. Og selvom Vigga er godt på vej mod de 3 år, så vokser kærligheden stadig dag for dag.

IMG_1521

Share:

5 Comments

 1. september 22, 2014 / 6:50 pm

  Sikke er skønt indlæg 🙂 Og enig… Kærligheden til ens afkom kan på ingen måde sammenlignes med andet. Den er så intens og dyb, og man kan få helt ondt i maven af den. Det er vildt og vidunderligt 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 22, 2014 / 6:52 pm

   Tak Henritte.

   Og præcis, det er vildt og vidunderligt. Til tider også skræmmende. Skræmmende at man kan blive bekymret over bitte små bagateller. Men det gælder måske kun mig = pyller-mor. Haha

   • september 22, 2014 / 7:43 pm

    Åh Gud nej… Den der evne med at kunne se ulykker og skrækscenarier trods ingen fare er vist en have der følger med moderskabet :/

 2. september 22, 2014 / 6:51 pm

  Ja, det er tre ord, man aldrig bliver træt af! Skønt billede.

  – Anne

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 22, 2014 / 6:54 pm

   Tak 🙂

   Og ja de ord bliver jeg heller ikke træt af. Tænker også vi måde nyde det så længe det varer. Der går nok ikke mange år før den slags bliver sat lidt på stand by. Hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.