Mads Nørgaard til børn

Jeg har længe været glad for Mads Nørgaard til børn. Jeg oplever også at det dukker op på flere og flere webshops, og udvalget bliver større. Desværre kan man endnu ikke købe deres basis bluser, til børn, på nettet – men de kan findes i Englebørn inde ved Strøget. Fantastisk butik btw.

Vi har været særligt glade for de Cardigangs vi har købt fra Mads Nørgaard. De er lidt til den dyre side, men til gengæld så har de også bare holdt. De har ikke mistet formen, har ikke fnulleret og så sidder de rigtig godt på Vigga. Lige nu har hun nr. 5 liggende i hendes skuffe og den er bare god til alt.

Det absolut bedste køb vi har gjort os til vinteren er klart den nye uld-cardigan, nr. 8. Den er SÅ lækker og den kommer vi til at bruge rigtig meget. Det er dejligt lige at kunne give en dejlig, varm uld på de særligt kolde dage om vinteren. Både til at have inden under overtøjet, men også at have med i børnehaven.

Vores erfaringer med Mads Nørgaard til børn er rigtig gode og Vigga vil helt sikkert få mere i fremtiden. Som skrevet kan nogle af deres ting, ikke det hele, godt være lidt til den dyre side. Men jeg har faktisk haft god held med at finde tingene på tilbud. Dog desværre ikke uld-cardiganen 😉 Men uld koster lidt penge og sådan er det.

Mads Nørgaard til børn

1. Mads Nørgaard jakke // 2. Mads Nørgaard striktrøje – uld // 3. Mads Nørgaard skjorte // 4. Mads Nørgaard uld-cardigan med zip  // 5. Mads Nørgaard bomulds cardigan // 6. Mads Nørgaard t-shirt // 7. Mads Nørgaard uld-cardigan, sort // 8. Mads Nørgaard uld-cardigan // 9. Mads Nørgaard kjole // 10. Mads Nørgaard thermo // 11. Mads Nørgaard tanktop // 12. Mads Nørgaard trøje

Indlægget indeholder aff. links

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.