Gammel dame fanget i ung krop

Det er gået op for at jeg er en gammel dame, fanget i en ung krop. Faktisk en gammel, gnaven dame… Jeg kan nævne et par ting…

 • Jeg væmmes over top listen på Spotify og får det fysisk dårligt når jeg hører sange som “twerk it like Miley”.
 • Jeg har skiftet Paradise hotel ud med antik og bageprogrammer på DR1. Det andet er simpelthen for pinligt at se på.
 • Jeg bruger vendingen “i mine unge dage” alt for ofte og til manges undren 😉
 • Jeg bliver irriteret over stort set alle mennesker. Jeg er åbenbart blevet perfekt her på mine gamle dage.
 • Jeg rører ikke alkohol og forstår slet ikke den der hype omkring det. Giver også gerne en prædiken om leverskader 😉
 • Det samme gælder rygning. Når man selv kvittede cigaretterne som 19-årig har man tilsyneladende lov at være hellig (indsæt et billede af mig med glorie). Sluk det lort.
 •  Jeg kan virkelig ikke se hvorfor alle, selv voksne mennesker, er vilde med ham der Christopher – han ligner jo en på 10.
 • Jeg er generelt blevet meget lydfølsom og brokker mig i et væk over musik på cafeér og andre offentlige steder. ISÆR, hvis det er “twerk it like Miley”.

Kan i ligge genkende til noget af ovenstående eller er jeg bare skide sur og sart?

fanget i ung krop

Share:

23 Comments

 1. september 17, 2014 / 9:58 am

  Haha, sådan har jeg det også! Og har haft det sådan i 10 år tror jeg.
  Men nu er der også kun et år til jeg fylder 30, og så er jeg jo gammel alligevel 🙂

 2. september 17, 2014 / 10:28 am

  Ja! Jeg kan nikke genkendende til nærmest alle punkterne 🙂 (måske lige pånær det med alkohol, selvom det efterhånden er så sjældent at det kunne være løgn). Til gengæld bliver jeg 37 lige om lidt, og det føles efterhånden også som om kroppen er ved at være gammel – så måske er jeg bare en gammel dame i en gammel krop 😉

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 18, 2014 / 8:18 pm

   Årh 37 er da ingen alder 😀

 3. september 17, 2014 / 12:36 pm

  Jeg har det på akkurat samme måde i min 34-årige krop!

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 17, 2014 / 6:16 pm

   Godt at høre Marlene! 😀

 4. september 17, 2014 / 2:35 pm

  Du er måske både lidt sart og lidt gnaven, men jeg kan godt følge dig i nogle af tingene, især det med musik og rygning

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 17, 2014 / 6:14 pm

   Jeg er helt sikkert lidt sart og lidt gnaven, haha! Men jeg kan nu også være meget sød og overbærende 😉

 5. september 17, 2014 / 2:41 pm

  Lyder fuldstændig som mig! Jeg overvejer tit om jeg er blevet for gammel til P3, men hvad er alternativet…

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 17, 2014 / 6:16 pm

   Alternativet er P4 – det hørte min oldemor altså. Haha 😀

 6. september 17, 2014 / 2:57 pm

  Haha… Lige Christopher synes jeg er lækker og Twerk it like Miley er på min playliste 😉 Til gengæld følger jeg troligt med i antikprogrammerne, elsker citronmåne og synes ham Michael Meyerheim er ret så charmerende!

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 17, 2014 / 6:13 pm

   Haha!!! Jeg forstår altså ikke fascinationen af ham. Måske det har noget med min seksualitet at gøre? Men så alligevel… Jeg forstår godt at så mange kvinder sukker over fx Ryan Gosling, men med ham der Christopher kan jeg altså ikke se det 😀

   • september 17, 2014 / 8:32 pm

    Det må være seksualiteten! Ej jeg var meget mere til ham inden han lod lokkerne gro!

    • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
     september 18, 2014 / 8:18 pm

     Haaahaaaah! Der lignede han da en på 8 😀 😀

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 17, 2014 / 6:15 pm

   Godt det ikke kun er mig 😉

 7. september 17, 2014 / 7:23 pm

  Hi hi… Åh jeg føler med dig. Jeg har det på samme måde me det HELE … Bortset fra alkohol. 😛

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 18, 2014 / 8:15 pm

   Endnu en ligesindet 😉

   Vil forresnten sige at jeg tror det er de færreste, som har samme forhold til alkohol som jeg. Det siger mig bare ingenting.

 8. september 18, 2014 / 7:17 am

  Haha. JA! kender det så godt. 🙂 måske man blir yngre igen på et tidspunkt, men lige nu krummes der en del tæer. Blir 30 år på mandag. Så ved ikke lige hvor gammel jeg egentlig burde føle mig. Kan dog heldigvis se på omgangskredsen at det ikke kun er mig 😉

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 18, 2014 / 8:17 pm

   Tillykke med de, snart, 30 år! 🙂 Måske vi alle bliver lidt sartere med alderen. Tænker bare at, hvis jeg allerede er SÅ sart, så ender jeg da som en meget sur og gammel dame. Stakkels dem der skal bo på plejehjem sammen med mig. Og dig 😉

 9. september 18, 2014 / 8:18 am

  Hahaha. Jeg kan nikke genkendende til det meste! (og kunne selv skrive en liste, der er dobbelt så lang) Og jeg er altså 21 år gammel. Måske vi bare er gnavne? 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   september 18, 2014 / 8:16 pm

   Haaahaaa. Ja vi er helt sikkert gnavne 😀 Jeg er 26 og er klart blevet mere sart inden for de sidste par år. Så du har noget at se frem til 😛

 10. september 28, 2014 / 11:15 am

  Ha ha, godt indlæg, tror jeg er enig i alle punkterne på din liste. Jeg er både ældre og surere end dig, har faktisk lige mailet TV2 Charlie for at brokke mig over, at de er begyndt at sende Brodies Mysterier så sent, at det er umuligt at holde sig vågen (når man har en 3-årig der ynder at stå op mellem 5 og 6). SÅ er man sgu både gammel og sur. Håber det lysner forude, mine pensionist-forældre er i hvert fald både gladere, mere sociale, festende og alkoholdrikkende (med måde selvfølgelig) end mig. Er bange for at det er kombinationen fuldtidsarbejde (på jobløn – skumle!) OG småbarnsforælder, der er skadelig for humøret. Øv med øv på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.