Mini Rodini Pug Print

Vigga går ikke specielt meget op i hendes tøj. Det kan ske at hun bliver begejstret for noget fordi der er en tiger på eller hvis det er med leopard print. Men kampe om, hvad hun skal have på om morgenen og den slags har vi heldigvis fri for. Alfa omega er at hun har været pænt ligeglad med, hvad jeg propper hende i. Men… Så købte jeg en Mini Rodini pug print kjole og hun er helt solgt i den. Som de observante instagram-følgere måske ved, så har Viggas oldemor og oldefar en mops. Den hedder Mulle og Vigga elsker den. Hun elsker faktisk alle hunde. Nu hvor Vigga har fået en Mullekjole, så synes hun at den skal på hver dag. Om den er beskidt eller våd går hun ikke op i, men den er nu også voldsomt fin. Helt klart mit favorit print fra dette års Mini Rodini kollektion.

Jeg købte kjolen hos Mylillelimon, men kan se at den stort set er udsolgt. Kidsworld har den dog stadig i en del størrelser – find den her.
Mini Rodini Pug Print Mini Rodini Pug Print Mini Rodini Pug Print

 

Indlægget indeholder aff. links

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.