Om at bo på 4. sal

Vi bor i en lejlighed på 4. sal og her er ingen elevator. Dengang vi flyttede ind så vi det egentlig ikke som et problem og man vender sig virkelig hurtigt til det. Men efter vi fik Vigga blev det hurtigt noget værre juks. Vi har mildest talt slæbt os selv halvt fordærvet de sidste par år. Det har været hårdt at slæbe baby, varer og bleer herop. Det har især været hårdt for Ea at bære både Vigga og dagplejebarn op og ned alene.
Men nu er vi så heldige at Vigga kan gå hele vejen op og ned selv. Og når det lige passer hende så er hun faktisk også rigtig hurtig til det. Hun bliver så stor, så stor og jeg er bare pave stolt af hende 😀

Share:

1 Comment

  1. september 27, 2013 / 5:40 am

    Heldigvis lærer de hurtigt det med trapper – Men jeg kan godt forestille mig at det ikke var sjovt den første tid :0(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *