Om at være meget glad for sine gummistøvler

Vi har jo været ude og købe et par gummistøvler til Vigga. Ovenikøbet hendes første par og hun elsker dem. “Desværre” har det ikke regnet meget siden hun fik dem og det er virkelig til hendes store skuffelse. I går aftes var hun ude og tage dem på og så fjollede vi en masse, dansede rundt mens hun havde dem på osv. Kort efter skulle hun puttes. Jeg tror lidt hun må have tænkt på dem hele natten for det første hun gjorde i morges var at gå ud og hente hendes gummistøvler. Og når jeg siger det første hun gjorde, så mener jeg at hun kravlede ud at sengen, åbnede døren (ja hun kan selv åbne alle døre i hjemmet) og gik direkte ud til gummistøvlerne.

Så i dag startede vi vores morgen i gummistøvler. Vigga mente jo at jeg selvfølgelig også skulle have mine på 😀

Share:

4 Comments

  1. september 29, 2013 / 7:57 pm

    Det er nogle dejlige billeder 🙂
    Det er rart at de kan lide de ting man køber til dem 🙂

    • september 29, 2013 / 8:00 pm

      Ja, det er super rart. Det er også ret sjovt, at opleve for normalt er hun ret ligeglad med, hvad hun har på. Men lige de der gummistøvler er det største hit 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.