Tærte aften

Vi spiser ofte sammen med vores underbo og hendes datter. Vi laver en masse forskellig mad sammen – der i blandt forårsruller, com jeg har vist herinde. Det er smadder hyggeligt og det er dejligt for Vigga at have en stor legekammert, på 4 år.

Vores underbo er meget begejstret for mine tærter, så det bliver jeg tit sat til at lave. Men tærte er altså også ret lækkert; det er let at lave, smager godt og så kan man variere dem på alverdens måder. Desuden er det vildt børnevenligt og Vigga elsker det.

Tærte 1: Løg, bacon, æggemase og ost.

Tærte 2: Broccoli, skinke, æggemase og ost.

Et godt råd, hvis man spiser økologisk og skal bruge skinke til fx tærte og pizza: Køb en pakke pålægsskinke i Irma og skær med selv i strimler.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.