Tid til tumlastik

Som jeg nævnte for kort tid siden, så er Vigga startet til tumlastik her om fredagen. Hun er SÅ glad for det. Der er en del “babyer” da det er et hold som hedder fra 1-2 år, men Vigga er bare på og er med til alt som instruktøreren laver. De gange jeg har haft mulighed for at være med (jeg har som oftest undervisning fredag formiddag) har jeg været pave stolt. Selvom hun var langsom om at lære at gå, så har hun virkelig udviklet sig motorisk og er rigtig godt med. Hun løber stabilt, kan allerede hoppe og så er hun en ørn til at klatre. Både på møbler (suk) og på legepladser. Nu går udviklingen rigtig hurtigt.  

Share:

1 Comment

  1. oktober 4, 2013 / 10:28 am

    Når først de får knækket koden de små – så tager det bare fart…

    Hvor ser hun ud til at hygge sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.