Når en dør lukkes….

… Ja så åbnes en ny!

Eas dagplejebarn er blevet tilbudt institutionsplads og skal derfor stoppe. Vi har derfor i denne uge været i gang med at finde en ny familie og det er gået rigtig godt. Ea fik hurtigt en masse henvendelser og vi besluttede, at vi gerne ville mødes med 2 af familierne. I dag har vi haft besøg af de første og det gik smadder godt. Vi glæder os til den nye tid vi går i møde og det hele skal nok blive godt. Det bliver jo nok en lille bebs på en 10-12 måneder som vi får ind og det har vi gjort os mange tanker omkring – i forhold til Vigga og hendes udvikling. Men vi tror på at det vil give hende mulighed for at udvikle sig på andre punkter og dermed få nogle andre kompetencer. Vi har dog nok indset at hun ikke skal blive hjemme til børnehave men blot indtil sommer, hvor hun er skrevet op i småbørnsbørnehave.

Når den nye familie bliver en del af vores liv, så vil det nok ikke fylde meget herinde. Vi kendte Ps mor i forvejen og derfor var det naturligt, at dagplejelivet blev en del af bloggen. Men denne gang vil relationen være en anden og derfor vil dagplejebarn og blog blive adskilt 🙂

Share:

1 Comment

  1. Anonymous
    oktober 4, 2013 / 6:03 pm

    “Livskvalitet er at vælge og at tage konsekvenserne af sine valg. Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os.”

    Det skal nok blive spænende med en ny start 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *