Dagens lækkerbisken

Jeg har tidligere nævnt herinde, at Vigga ikke har været det mest sproglige barn. Men for en 4 dage siden begyndte hun bare at kværne derud af. Det er ikke alt der giver mening men hold nu op, hvor hun snakker, øver og smager på alle ord. Jeg er helt overvældet. Men i takt med at hun begyndte at snakke, så har hun bare sovet SÅ dårligt. Hun vågner ofte om natten og vil gerne op. Hun hiver og trækker i mig og jeg må forklare en del gange, at det altså stadig er nat. Det virker som om at hun har travlt meget at skulle noget. Nå men… Hun ligger sig da ned og sover igen, men vågner på slaget 6. Der er vi altså ikke friske efter en nat med 10 opvågninger og det er hun faktisk heller ikke selv. Så vi alle 3 går rundt herhjemme og ligner zombier først på dagen.. Ej okay… Hele dagen… Gaaaab!

Men her er hun: Dagens søde, men trætte lækkerbisken

Leggins: Mini Rodini // Bluse: Soft Gallery
Share:

1 Comment

  1. oktober 6, 2013 / 11:54 am

    Min datter er også begyndt at vågne meget… men jeg tror mere at det har noget at gøre med at hun bliver for kold/varm…
    Det virker det i hvert fald til…

    Dejligt at Vigga er blevet til et vandfald ;0)