Jeg vil blot sige tusind tak

Her i oktober er det et år siden at jeg startede med at blogge aktivt. Jeg startede bloggen op i april 2012, men der skulle lige gå lidt tid før at jeg virkelig fik blod på tanden. Jeg tror at alle bloggere kan ligge genkende til, at det kan være svært at starte sin blog op. Og uden resultater på besøgende og kommentarer kan det godt være svært at holde motivationen.

Men da jeg kom rigtig i gang, så synes jeg faktisk at interessen steg forholdsvist hurtigt og det er jeg glad og takennemlig for. Det er fantastisk at så mange har lyst til at læse med herinde og følge med i, hvad vores lille regnbuefamilie interesserer sig for og fortager sig.

Nogle dage kan jeg godt føle, at der er en smule dødt herinde. Kommentarerne florerer ikke helt på samme måde, som de har gjort. Tænker lidt at det måske kan have noget, at gøre med at mange kommer herind fra henholdsvis Ipad og Iphone – og derfor ikke kan ligge en kommentar?! Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind 😉

For på trods af få kommentarer så har min blog aldrig klaret sig bedre, på besøgende, end den gør nu. Det er helt vildt at jeg kan lade være at blogge en dag og alligevel kan der være over 700 besøgende. Især når jeg for et år siden, på en VIRKELIG god dag, havde omkring de 300.

Lige om lidt runder min blog de 200.000 besøgende og det er pisse motiverende – for dette vil jeg blot sige tusind tak!

Ovenstående graf er lidt mærkelig. For i følge den startede jeg bloggen i februar 2011, hvilket overhovedet ikke stemmer. Den blev altså først startet i april 2012 😀

Share:

12 Comments

 1. oktober 6, 2013 / 11:55 am

  whauw – på en god dag er jeg oppe på 250 besøgende – Din blog klarer sig da vildt godt på det punkt ;0)

 2. oktober 6, 2013 / 1:42 pm

  Jeg kender bestemt til følelsen, min blog er også forholdsvis ny. Ikke en gang 1 år og jeg er nærmest lige startet op på instagram 🙂
  Jeg er en af dem som følger jeres lille familie, og jeg synes det er utrolig hyggeligt. Hyggeligt ment på en rigtig positiv måde. Jeg skriver jo selv om mad, men følger flere andre bloggere/børnefamilier fordi jeg kan relatere det og jeg må indrømme at jeg af og til også kan få lyst til at skrive om min familie/vores ture, men jeg ved ikke om det ville ødelægge “konceptet”. Nå men tilbage til dig og jer. Det er en fin fin blog og tillykke med de mange besøgende. Godt gået! 🙂 Jeg kan godt kommentere fra mobilen, men den driller lidt og det er svært at gå tilbage i teksten og rette. Men det går 🙂

  • oktober 6, 2013 / 6:24 pm

   Hej Madling,

   Tusind tak – jeg synes også det er smadder hyggeligt at følge dig 🙂

   Forresten synes jeg sagtens at man kan blande mad og familieliv og stadig kalde sig madblogger. Newyorkerbyheart er jo nok én af de største madbloggere, som vi har i Danmark og den har altid omhandlet meget andet også 🙂 Så det er da bare at kaste sig ud i det.

 3. oktober 6, 2013 / 2:16 pm

  Flot. Og jeg vil da sige at de besøgende er ret imponerende, jeg kommer slet ikke i nærheden, desværre.
  Jeg følger jer også, men ligge ikke ret mange kommentarer, men det må jeg huske.

  Velkommen til min blog også…

  Kh Camille

  • oktober 6, 2013 / 6:36 pm

   Tak! Jeg aner jo ikke, hvor mange besøgende andre har – men jeg er også selv meget imponeret.. OG stolt! 🙂

   Jeg kender godt selv det med at man glemmer at kommentere. Jeg har også taget mig selv lidt i nakken på det sidste. Men det er bare så let lige at læse og så videre 🙂

 4. Mette D
  oktober 6, 2013 / 6:14 pm

  Jeg kan godt lægge en kommentar via iphone ;-), er relativt ny herinde, men syntes det er hyggeligt at følge jer, på trods af at egne børn er 5 og 9 år 🙂

  • oktober 6, 2013 / 6:27 pm

   Haha! Nu ikke ødelægge mine illusioner 😛 Jeg kan ikke selv ligge kommentarer fra min Ipad, så gik bare ud fra at man heller ikke kunne fra IPhone 😉 Hihi. Men dejligt at du har lyst at kigge med herinde 😀

 5. Pia
  oktober 6, 2013 / 8:25 pm

  Kære Louise og familie.
  Jeg har fast fulgt jeres blog i et halvt år nu og klikker ind på den dagligt samt følger jer på Instagram. Jeg lever selv i et kvindeligt parforhold og min kæreste og jeg ønsker at blive gift og få børn indenfor de næste år. Jeres blog er en af de mest ærlige, personlige og hyggeligste blogs af dem jeg følger og jeg er dybt fascineret af jeres åbenhed om det at være en regnbuefamilie.
  Jeg vil gerne sige jer tak for jeres blog. I har givet mig en stor tryghed i at vide at der er andre “som mig” derude og at det at være en regnbuefamilie er som at være enhver anden familie – og selvfølgelig er det da det! 🙂
  Mange kærlige hilsner fra Pia.

 6. Louise
  oktober 9, 2013 / 7:44 pm

  Jeg nyder i hvert fald også at læse din/jeres blog! Det er noget af det første jeg tjekker ud når jeg tænder for min comp. Skal lige se om der er et nyt indlæg. 🙂 du skriver så levende, I har en fantastisk smuk pige og der er godt inspiration til både børnetøj, legetøj, aktiviteter osv. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.