Fiskehaps!

For et par uger tilbage fik Vigga tilsendt en ordentlig sendning Fiskehaps og andre lækkerier fra Bornholms. Vi tog det hele med i sommerhus og levede af fiskebord de første par dage og det var temmelig hyggeligt. Hverken Ea eller jeg er de store fiskespisere, men vi har altid forsøgt at give Vigga så meget fisk så muligt. Det bliver dog mest til torsk, fiskefrikadeller, sild og så diverse fiskepålæg. Heldigvis er hun ret vild med fisk, så det håber vi forsætter. Personligt synes jeg det er lidt irriterende at være fiskekræsen for rigtig meget af det ser rigtig lækkert ud.

Fiskehapserne kommer forklædt som søde fisk i et “fiskenet”. Det er temmelig sjovt – det synes Vigga i hvert fald 🙂 Der er 2 varianter: En med laks og en med torsk. Vigga kan lide dem begge og spiser dem med fornøjelse. De kan spises som snack, men vi smører dem for det meste ud på rugbrødet. Vi er ret vilde med dem herhjemme og jeg kommer bestemt til at købe dem til Vigga. Hun får ofte lidt snacks når hun kommer hjem fra vuggestue og jeg tror en fiskehaps ville falde i god jord.

Fiskehaps!Fiskehaps!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.