Sommerferie #3

Sommerferien endte brat! Vi kom hjem i mandags, selvom vi havde huset til lørdag formiddag. Sidste weekend var der pludselig et vejrskifte og det blev drøn koldt dernede, på Enø. Vi havde lejet et sommerhus for at få en ude-ferie med Vigga og pludselig blev det til en inde-ferie. Oven i hatten blev Ea selvfølgelig syg og så gad jeg altså ikke mere. Jeg ville HJEM – hjem til København!

Jeg vil sige at 14 dage på Enø måske også var lige nok. Vi havde mange skønne oplevelser med Vigga og hun nød det uden tvivl. Men JEG er altså ikke skabt til at slappe af og gå lange ture dagen lang. Der skal ske noget og den første uge fik vi da også lavet en masse ting. Men så var der vidst heller ikke meget tilbage til den næste…

En hurtig opsumering; Vi har haft besøg af min far og Vigga har dermed mødt ham for første gang. Det gik rigtig fint. Hun troede dog ikke på jeg havde en far: “Naaaaarjjj, mor ingen far”. Overordentlig morsomt og samtidig lidt sørgerligt.
Derudover var vi en tur i Bonbon-land og der var den helt store fest. Vigga snakker nærmest om det dagligt. Vi har hoppet på hoppepude til den helt store guldmedalje, spist gode frokoster og fisket efter dyr og krabber. Vi har samlet sten, malet på sten og malet på endnu flere sten. Vi har forsøgt at sætte drage op, men den gik så i stykker inden vi fik den i luften. Det var et syn for guder – tror ikke at det lige er noget som Ea og jeg kaster os ud i igen. Haha. Vi har også været ude og bade eller Ea og jeg har for Vigga syntes det var iiiiiiiiskoldt! Og det var det også!! Vi var også en tur i Næstved legeland.

Alt i alt har det været en fantastisk ferie. Vigga har fået så mange oplevelser både i naturen og med dyrene. Altså at finde en mariehøne herinde i byen høre jo til sjældenhederne – så det har bare været super fedt. Jeg kunne bare ikke overskue en uge med dårligt vejr og syg Ea.
Jeg lærte faktisk også noget om mig selv derude. Jeg er åbenbart ikke til sommerhusferier. Der sker slet ikke nok. Jeg kunne ikke bare sidde og lave ingenting. De timer, hvor vi ikke lavede noget var jeg seriøst ved at kede mig ihjel. Havde ligesom behov for at opleve noget og være sammen med Vigga på en aktiv måde. Jeg blev meget hurtig træt at alt det der afslapning 😉
Jeg har også besluttet på familiens vegne at det var vores sidste sommerferie i Danmark. Synes simpelthen at vejret altid er så ualmindelig latterligt når Ea og jeg holder ferie i Danmark. Så det er virkelig slut – medmindre vi på ingen måde har råd til at rejse. Men så tror jeg altså bare at vi bliver helt hjemme. Der er masser af skønne ting man kan lave i København – både ude og INDE.

Hvad har i brugt jeres sommerferie på?

Sommerferie

Sommerferie

Sommerferie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.