Sommerferie #2 – Bonbon-land

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, og som i nok også selv har opdaget, så er sommervejret altså på vej retur. Det passede mig svært dårligt, da jeg havde lovet Vigga en tur til Bonbon-land og det er bare sjovest at være i Bonbon-land når vejret er nogenlunde. Jeg har derfor tjekket DMI mange gange den sidste uges tid og fandt frem til at vejret i onsdags skulle være ret fint. Så afsted med os.

Eftersom Vigga er 2,8 år så aner hun jo ikke hvad Bonbon-land er. Jeg sagde at det var en stor legeplads og det er det jo i bund og grund også. Hun var i hopla over at skulle på en ny legeplads i hvert fald 😉 Noget af det virkelig fede ved Bonbon-land er at det er temmelig mange forlystelser for de helt små. I hvert fald hvis man sammenligner det med Tivoli og Bakken, hvor Vigga stadig kun kan prøve meget få ting. Men i Bonbon-land prøvede vi den ene forlystelse efter den anden lige indtil vi nåede til Søløven… Søløven er egentlig en ret rolig forlystelse, hvor man er på en sejltur jorden rundt. Der er en masse figurer og der er også en del lyd på. Dette satte dog en stopper for Viggas morskab for lidt tid. Vigga er normalt meget nysgerrig, eventyrslysten og ikke mindst MODIG. Men det er lidt som om at hun lige nu er nået til et punkt, hvor hendes bevidsthed er blevet så stor at hun er blevet lidt af en bangebuks. Og Søløven var lidt for meget for hende…

Ea og jeg besluttede os for at det nok var tid til lidt mad og en god lur. God beslutning for da hun vågnede havde hun igen blod på tanden og ville gerne prøve det HELE. Dette var så inklusiv Skildpadden og Vildsvinet og heldigt nok, så er hun jo alt for lille til det. Tænker også at, hvis Søløven var en skæmmende oplevelse så ville de to andre forlystelser nok heller ikke falde i god jord 😉

Vigga fandt sin absolutte yndlingsforlystelse derinde og det var Hestepæren. Vi var så heldige at der var meget få mennesker derinde, så vi kunne prøve den igen og igen uden at skulle stå i lang kø. Derudover blev Vigga malet i hovedet som tiger, hun legede på utallige legepladser, siede efter guld og tog kørekort. Vi sluttede dagen af med en tur i Hundeprutten og så vi alle godt brugte. Vi havde en perfekt dag og Vigga har snakket meget om Bonbon-land siden onsdag. Godt nok mest om at hun var bange for Søløven – haha – men også om at hun vil tilbage. Og det kommer vi bestemt også til næste år.

bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land bonbon-land

Share:

4 Comments

 1. august 17, 2014 / 8:23 pm

  Hvor ser og lyder det bare skønt! Aya var i Bonbon land sidste år med sin mormor og morfar (imens jeg havde veer), og vi tænkte at hun ikke havde prøvet noget. Men det havde hun! På lørdag skal vi afsted med familien (hvis det ikke står ned i stænger) og jeg glæder mig! Vi var i forlystelsespark i Sverige, hvor hun prøvede alle de vilde ting! Helt utroligt… 🙂 Hvor høj skal man være til de “vilde” ting i Bonbon land?

  Kærligst Sebrina

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   august 17, 2014 / 9:07 pm

   Hvor er hun bare sej!!! Og vedr. Højde så må de faktisk prøve det meste, så længe de er over 90-100 cm, så længe de følges med en voksen. De må dog ikke prøve de der helt vilde ting som vildsvinet, hankatten og lignede. Men der var overraskende meget som Vigga kunne prøve og hun er ca. 102 cm

 2. august 21, 2014 / 8:34 pm

  Åh, det billede hvor hun er en farlig tiger er så godt!
  Og en sidebemærkning: du må ikke droppe bloggen 🙂

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   august 23, 2014 / 11:36 am

   Hej Jelena.

   Tak for din kommentar 🙂 Det er sødt af dig og jeg skal nok blive.

   Og ja det er et skønt billede af Vigga 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.