Sommerferie #1

Vi er taget på sommerferie! Endelig var det vores tur. Vi havde faktisk planlagt/ønsket at tage tilbage til Mallorca. Vi var der jo sidste år og det var bare super skønt og børnevenligt. Alligevel blev vi lidt i tvivl og også lidt nærige og besluttede derfor at tage i sommerhus i stedet. Vi fandt nemlig et super godt tilbud og vi har derfor lejet det i 14 dage.

Da vi bestilte havde jeg håbet på mere af det fantastiske sommervejr. Men vejret hernede har kun været acceptabelt. De har lovet regn stort set alle dagene, men det har ikke regnet endnu. Til gengæld er her til tider ret køligt og blæsende. Sommerhuset ligger tæt på strand og der hører også pool med til området, men det er desværre for koldt for Vigga at bade. Vi har forsøgt, men synes altså at vandet er “iiiiiiisss-koldt”. Vi hygger os dog alligevel med andre aktiviteter.

Sommerferie Sommerferie Sommerferie Sommerferie Sommerferie Sommerferie

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.