Vandkaaaaamp!

Vandkamp er Viggas ultimative yndlings beskæftigelse i disse dage og med fuld forståelse for vejret er jo fantastisk. Alle de større børn, i gården, render rundt med kæmpe, avancerede vandpistoler og selvom de er søde til at lade Vigga prøve, så har hun altså bare ikke kræfter til at løfte et vandgevær med 3 liter vand, pumpe og alverdens andre ting. Derfor måtte vi en tur i Toys’r’us, som jo er en temmelig velassorteret legetøjsbutik for at finde noget hun kunne skyde med… Ja og også en til mig 😉

Jeg må indrømme at jeg blev lidt blæst væk over det store udvalg af vandpistoler og de har jo udviklet sig helt vildt siden jeg var barn. Jeg måtte bruge temmelig lang tid på at finde den perfekte til Vigga – for selvom den skulle være simpel og let at trykke på, så måtte den jo også godt kun skyde langt. Hun skal jo kunne følge med de store i gården 😉

Jeg fandt en lille super soaker som på trods af sin størrelse er ret effektiv (både Ea og jeg kan skrive under på det – vi er blevet angrebet mange gange efter hånden). Den kan faktisk skyde op til 6m og er derfor meget anbefalelsesværdig til de små. I kan finde den her.
Foruden den lille super soaker købte vi også en som hedder en Super Shooter. Jeg har ikke set denne type før i år, men den er også rigtig god og sjov. Faktisk Viggas fortrukne. Den skyder endnu længere end først nævnte og Ea fortæller at man er gennemblødt efter et skud eller to 😉 Den kan findes her.

Vi har haft virkelig mange gode og sjove timer med de nye vandpistoler. Spørger man Vigga om vi skal køre en tur på stranden eller lege vandkamp i gården er vandkamp en klar vinder. Det har altså bare været et kæmpe hit. Nu håber vi bare at vejret holder til vi også skal på sommerferie, så vi kan få endnu mere vandkamp 😀

Vandkamp

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.