Vi nyder sommeren

Det er ikke voldsomt meget at jeg får blogget for tiden. Men vi har simpelthen alt for travlt med at nyde sommeren. Når vejret er så godt, så er det altså bare ikke computeren der trækker mest – men det er jeg sikker på at i selv kender alt til.

Vi er desværre ikke så heldige at vi har sommerferie endnu, men jeg har tidligt fri for tiden og derfor har Vigga og jeg masser af mulighed for at tage rundt og hygge os. I går kørte vi fx en tur i fælledparken for at besøge vandlegepladsen.
Men Vigga og jeg går på ferie næste onsdag og har så ferie sammen halvanden uge før Ea joiner os og så smutter vi i sommerhus. Under vores halvanden uge alene skal vi skal have fundet på nogle ting at lave, da vi ellers kommer til at gå til heroppe på 4. sal. Så gode råd modtages med kyshånd 🙂 Indtil videre har jeg selv planlagt tivoli-tur med henblik på Rasmus Klump legepladsen og derudover en masse ture til soppebassinet på bredegrund. Så er jeg ligesom ikke nået videre 😀

Vi nyder sommeren – gør i også? Og hvad får tiden/ferien til at gå med?

 

nyder sommeren

6 Comments

 1. juli 18, 2014 / 7:49 pm

  Ih er så misundelig på jer københavneres vandlegepladser 🙂 Vi må have fundet soppebassinet frem! Jeg er alene med mine to drenge, mens manden knokler, så prøver også at holde os beskæftiget!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   juli 18, 2014 / 8:01 pm

   Jeg er sikker på at et soppebassin er ligeså godt. Ville elske at have en have! 😀

   Hvor længe har i ferie alene? Man bliver hurtigt forvandt når man er to. Må virkelig tage hatten af for alene-forældre. Det er altså bare lidt hyggeligere nu når alle er samlet 🙂

   • juli 18, 2014 / 8:08 pm

    Lige før der må lejlighed-byttes 😉 Villum skal i børnehave igen mandag om en uge, så vores fælles ferie er ovre. Min kæreste havde to uger først på sommeren, og så en uge senere. De har højsæson på hans job nu 🙂 Har heldigvis nogle bedsteforældre der har ferie! Åh Gud ja al respekt til alene-forældre! Havde ikke overlevet en uge 🙂

 2. Louise
  juli 22, 2014 / 4:03 pm

  I skal da helt sikkert et eller andet med dyr, nu hun er så glad for dem. 😀

  Nu er jeg jo ikke lige inde i så mange børneaktiviteter. Men er du medlem af den side der hedder sjov med ungerne på fb? Der er tit gode idéer til ting man kan lave. Jeg blev selv medlem da jeg arbejdede i en børnehave, der er altså mange sjove ting. Så kunne det da være der er nogle idéer til lidt ting I kan lave, på de tidspunkter hvor I er hjemme.

  Nu slutter sommerdans i fælledparken jo selvfølgelig i denne uge, så det duer heller ikke. Ellers kunne I have taget til børnedans.

  Hvad med det nye Experimentarium City? Synes jeg har set nogle ting i fjernsynet, om at der foregår nogle aktiviteter. Men ved ikke om det er for så små børn eller om de skal være større. Men det kan være der står noget på deres hjemmeside. Er der ikke også en side der hedder noget med børn i byen? Kan man se efter aktiviteter der måske?

  Og så ved jeg der er Kulturhavn i næste weekend, der skulle også være en del aktiviteter og måske noget dans at kigge på eller noget hun kan være med til. Der er i hvert fald et program med en masse ting den weekend. 🙂

  Det var ikke så megen hjælp jeg kom med, men ville lige skrive de ting jeg tænkte på.

  I må have en rigtig dejlig ferie!

 3. Louise
  juli 22, 2014 / 4:05 pm

  Hov altså, Kulturhavn er første næste weekend igen. Det kunne misforstås sådan som jeg har skrevet det. Det er den første weekend i august. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.