Photo challenge For November

Jeg faldt over nedenstående udfordring inde hos den søde CamilleMilk. Jeg tænker at det kunne være sjovt og prøve. Da jeg læste den igennem gik det også op for mig, at i egentlig ved utrolig lidt om mig. I ved en del om, hvem jeg er som mor men ellers skriver jeg faktisk aldrig noget om mig selv herinde. Jeg har bare travlt med at skrive om alle andre 😉 Så i november måned lærer i mig måske lidt bedre at kende – måske vil i blive overrasket og måske overhovedet ikke 😉

Er der andre som skal være med?

Share:

8 Comments

 1. oktober 23, 2013 / 7:32 pm

  Det var dejligt Louise, det vil jeg glæde mig til at læse.

  Jeg er allerede begyndt at lave indlæggene, for nogen af dem er sværere end andre kan jeg se, men det bliver sjovt.

  Kh Camille.

 2. oktober 23, 2013 / 8:10 pm

  Sikke en sjov ide 🙂 det skal da næsten prøves 🙂

 3. oktober 24, 2013 / 10:00 am

  Jeg er også med, så kan det være jeg rent faktisk begynder at blogge igen 😀

 4. oktober 25, 2013 / 9:19 pm

  Den er da super sjov, så jeg tager udfordringen op. Jeg har lige linket her til i forbindelse med mit indlæg. Glæder mig også til at følge med her.

 5. oktober 27, 2013 / 4:58 am

  Sikke en god ide. Den hopper jeg med på. Forhåbentlig kan det sætte fut i bloggen igen 🙂
  Kh

 6. november 1, 2013 / 8:02 am

  Jeg hopper også med – glæder mig til at følge med hos jer andre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *