Spar 20% på ALT overtøj hos stylepit

// 1. Anorak fra Mini a ture // 2. Jakke fra little pieces // 3. Jakke fra Mini a ture //
4. Flyverdragt fra Ticket to heaven // 5. Flyverdragt fra Molo // 6. Flyverdragt fra Mini a ture //
Nogen har måske bemærket, at Stylepit de sidste par dage har kørt med super gode tilbud. I dag starter et nyt og man kan spare 20% på ALT deres overtøj. Det vil sige både jakker, flyverdragter, regntøj, fleece osv. Så hvis i ikke allerede ligger inde med vintergarderoben, så må det være det rette tidspunkt at få fyldt op på.
Stylepit ligger desuden inde med et af mine favorit mærker når det gælder vinterovertøj – nemlig Mini a ture. Vi havde en anorak derfra, til Vigga, sidste år og vi var SÅ glade for den. Derfor har vi igen i år investeret i en af deres jakker. Dog med lynlås for at øge hendes selvhjupenhed – men det bliver den jo ikke mindre lækker af.

 

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.