Den bedste blemås

Eftersom jeg er mor til en pige på 2,5 år burde jeg jo nærmest være ble-ekspert nu – alligevel synes jeg det er en jungle. Jeg har aldrig oplevet at være enig med nogen i hvilke bleer der er bedst og derfor kan det være umuligt at læse eller spørge sig frem til hvilke bleer man skal vælge. Jeg vil dog alligevel dele mine erfaringer med jer.

Vi har gravet os igennem stort set alle blemærker der ligger ude på de danske supermarkedshylder. Og vi har kun brugt én ble som vi var tilfredse med – nemlig Libero. Jeg ved ikke om Vigga har en eller anden slags overnaturlig super-tis som kan gå igennem alle bleer, men det har altså været tilfældet med de andre. De er blevet helt fugtige bagpå og ligeledes er tøjet, selvom bleen selvfølgelig er blevet skiftet ofte. Jeg havde forresten skrevet lidt mere om tis, men det var bare for underligt så slettede det lige igen 😉

Men vi har været rigtig glade for Libero bleen. Især deres up&go model har vi brugt, da jeg synes den er smadder lækker og må være meget mere behagelig at være på. Der var engang en der sagde til mig, at det var som at gå fra cowboybukser til joggingbukser og det kan jeg kun være enig i.

Libero er jo en af de lidt dyrere ble-mærker, men vi har haft god held med at købe dem i Bilka. De har stort set altid en kasse med 3 pakker på tilbud og vi har endnu ikke prøvet at køre forgæves efter dem. Og det er jo skønt.

Har i derude et ble mærke som i sværger til?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Indlægget er skrevet i samarbejde med Bilka-

Share:

6 Comments

 1. juni 23, 2014 / 9:23 am

  Grøn balance som vi køber i Kiwi er de eneste der kan holde Villum tør 🙂
  Kh Henriette // blondinemor.dk

 2. Agathe
  juni 23, 2014 / 6:43 pm

  Herhjemme sværger vi også til Libero! Vi har prøvet næsten alle andre mærker efterhånden, men enten får hun rød numse eller også lugter hun af tis og er fugtig i numsen – Libero er det eneste mærke hvormed vi ikke har oplevet dette 🙂 Up & Go modellen synes jeg er rigtig god, når man har en lille bandit som ikke kan ligge stille i 2 sek af gangen – så er den altså nem lige at trække på 😉

 3. juni 23, 2014 / 8:06 pm

  Da min ældste var lille brugte vi kun to mærker af bleer. Libero eller Aldi. Han tissede alle andre igennem. Vi prøvede bleer fra Kvickly, Rema, Huggies, Fakta osv. Hver morgen blev vi mødt af en våd dreng og seng. Med Malte (lillebror) som nu er 2 år bruger vi næsten alle mærker. Han tisser aldrig igennem, men det er ikke alle bleer som sidder lige godt på ham. Jeg kan stadigvæk bedst lide de to tidligere nævnte mærker 🙂

 4. Katrine Gunnersen
  juni 24, 2014 / 4:03 am

  Har været igennem alle mærker med sønnen og datteren – sværger til Aldi 🙂 særligt med den store – der er vilde dyr på 5er bleen, og mange slags i en pakke – tror der er 10 forskellige motiver – så kan vi snakke om hvilket dyr hun skal have på, synge en sang som det, hvor mange dyr der er, og om hun har set det i zoo. Det er genialt. Lillebror bruger en 4er og de er fyldt med bondegårdsdyr. 3eren er fyldt med insekter og små dyr.. Ved desværre ikke hvad der er på 2eren.. Har overvejet at købe en pakke for t finde ud af det

 5. Helle
  juni 24, 2014 / 5:53 am

  Vi bruger kun bleer fra enten Aldi eller Rema 1000. Det holder fint Alma tør 🙂 Men ja det er en jungle og meget individuelt, hvad der passer bedst til sit barn 🙂

 6. Helle
  juni 24, 2014 / 5:57 am

  Her bruger vi kun bleer fra Aldi eller Rema 1000. De holder fint Alma tør, men ja det er meget individuelt, hvad der er bedst at bruge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.