Instaweek

Jeg ville ønske jeg kunne skrive at mit internet enedelig var fikset og at alt bare fungerede. Men yousee og simpelthen så latterlige langsomme og ja generelt bare latterlige! Som i kan høre jeg er slet ikke bitter og de 28.000 telefon opkald jeg har haft med dem de sidste par uger. Er virkelig typen der tager alt med et smil 😉

Men nok om det. Jeg tænkte at jeg ville prøve at lave sådan et af de der moderne instaweek indlæg. Så kan jeg bringe jer herinde lidt up to speed 😀

imageFor god ordens skyld starter jeg bagfra i min beskrivelse af billederne 😉

1. Vi skal have malet herhjemme, så vi (okay mest Ea) har været i gang med oprydning og rengøring i stor stil. Rengøring herhjemme indebærer bl.a. at bruse en ordentlig omgang bObles – det er ikke sådan noget der bare tager 2 minutter 😉 // 2. Vigga og jeg har været syge og det er det meste af vores uge egentlig gået med. Jeg har ikke været på arbejde i 6 dage!!! Men vi har været virkelig syge som i høj feber, udslæt og mange læge opkald og ture dertil. // 3. Vigga har fået et nyt taburet sæt fra Leander og det er voldsomt lækkert!! Det skal der nok komme meget mere om her på bloggen lidt senere. // 4. Torsdag trodsede Vigga og jeg regnen da vi skulle luftes efter 4 dage med næsten konstant indespæring. Damn you sygdom! // 5. Da Ea ryddede op fandt hun en kurv fra vores bryllup som bragte minder frem. Det kan i læse mere om på IG // 6. Lørdag var Vigga med sin mormor ude hos sine oldeforældre. Hun hyggede sig! // 7. Fordi vi skal have malet er vi samtidig i gang med kæmpe oprydning. Vi har i den forbindelse fundet uhyggeligt mange ting som vi skal have solgt på loppemarked. Uhyggeligt mange siger jeg jer! // 8. Vigga i skøn tank top var Bobo Choses og verdens lækreste shorts fra Soft Gallery – begge købt hos stylepit. // I dag har Vigga og jeg været ude hos olderne imens at Ea har været på arbejde. Det er virkelig skønt at være derude og Vigga nyder det så meget. Hun har badet i badebassin og leget i sandkasse hele dagen. Jeg har sagt det sådan ca. 10 milliarder gange, men hvis jeg siger det nok gange går det måske i opfyldelse; Vi ønsker os en have!!!!

3 Comments

 1. Ea
  juni 10, 2014 / 8:01 pm

  Dejligt med en opdatering. Kunne ikke forstå der havde været så stille på bloggen! Lækkert med forårsrengøring! En have?! Så må I jo bare flytte på landet! 🙂

 2. Louise
  juni 12, 2014 / 8:21 am

  Det er altså nogle skønne billeder fra jeres hverdag. (:
  Nu kom jeg endelig på instagram og det første jeg gjorde var at finde jer!

  Vi har også yousee her hvor jeg bor og det er seriøst under al kritik! Jeg hader dem også :S

  Håber I er blevet helt fri for sygdom nu. (:

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   juni 12, 2014 / 7:46 pm

   Hej Louise.

   Tusind, tusind tak og hvor er det skønt at du har lyst til at følge os! Jeg har spottet dig på Instagram! 🙂

   Og godt at høre at jeg ikke er den eneste som har et lidt anstrengt forhold til Yousee. De er lige for tiden min number one enemy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.