Den Blå Planet

I lørdags tog vi en tur i Den Blå Planet. Vi har årskort dertil og vi har brugt det alt for lidt – i hver fald i forhold til, hvad det koster. Men jeg må indrømme, at der er lidt kedeligt derinde. Det er rigtig fint første gang og måske også lige anden. Men så er det vidst også det. Dog er maden virkelig god 😉

Vigga synes det er fint, at være derinde. Desuden tager det ikke meget mere end en times tid at se det hele, så det passer meget godt til hendes tålmodighed. Men vi havde en rigtig god tur og det var nu meget hyggeligt at gå og ose fisk med Vigga 🙂

Vi afsluttede turen med en omgang tidlig aftensmad på Meyers køkken som ligger derinde. Ea og jeg hoppede af LCHF bølgen, men er faktisk hoppet på igen. Hvor længe det varer er ikke til at sige. Men mere om det en anden dag…

Share:

1 Comment

  1. Anonymous
    november 1, 2013 / 4:47 pm

    Hej. Nu har jeg fulgt med her og på instagram i noget tid. Vigga er virkelig den sødeste, smukkeste, dejligste lille pige jeg længe har set. Og så også hendes (eller det er jo nok jer der vælger) tøjstil det virkelig noget sødt tøj.:-)))<3333