20% på ALT hos stylepit

Stylepit kører i dag og i morgen 20% på ALT. Dermed også deres sutsko fra Living Kitzbühel, som jeg omtalte forleden dag. Stylepit er, for nyligt, også begyndt at forhandle legetøj og det er nogle virkelig skønne sager de har fået hjem. Så, hvis i skulle mangle at købe lidt julegaver er der altså mulighed for at spare lidt penge. Derudover kan jeg også finde et par ting derinde, som ligger i en prisklasse, der kunne være velegnet til sokke og adventsgaver.
I kan komme til den nye legetøjskategori her.

1. Sutsko fra Living Kitzbühel // 2. Fedtfarver fra Staedtler // 3. Strik fra Mini Rodini // 4. Dukkeseng fra Smallstuff // 5. Sweat fra Mini Rodini // 6. Leo sko fra Angulus // 7. Milestone cards // 8. Heldragt fra Småfolk // 9. Gåbil fra Image Toys // 10. Leo leggins fra Marmar // 11. Vinterstøvler fra Angulus // 12. Værktøjskasse fra Image Toys

 

Share:

1 Comment

  1. oktober 31, 2013 / 8:40 am

    Tak for tippet. Jeg må ind og kigge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.