En uventet overraskelse

Forleden dag, da Vigga og jeg kom hjem stod der en uventet overraskelse til os foran hoveddøren (okay, ikke så meget til os men til Vigga). Hun fik et madpakke-kit og et sol-kit – hvor heldig har hun lige lov at være?! Det vakte stor begejstring og hun skulle straks prøvesmage agurker og stjernehapserne. Hun har aldrig smagt frikadelle stjernehapserne før, men de faldt altså i god jord. Hun har allerede spist den ene pakke…
Vi er ikke hysteriske herhjemme, men mødrene synes nu alligevel at det ville være rart med et stort fedt økomærke på pakken 😀

Derudover lå der lidt solcreme fra mærket P20. Jeg har faktisk aldrig hørt om mærket før, men det er fri fra parabener, parfume og andre konserveringsmidler. Så det glæder vi os til at prøve. Efter Vigga er startet i vuggestue bruger vi solcreme i stor stil. Men mere om det en anden dag…

IMG_2374 IMG_2375

2 Comments

 1. Karen Elisabeth
  maj 25, 2014 / 8:55 am

  Sådan en uventet overraskelse måtte nu også godt lande foran min hoveddør ;0)

  Selv om jeg er enig i at et økomærke da godt kunne være rart

  • Louise // RegnbuebarnetVigga.dk
   maj 27, 2014 / 7:55 am

   Ja det er altså ikke dårligt med overraskelser! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.